Tardu Flordun - Sapunice | Sapunice
Tardu-Flordun

Tardu Flordun

Rođendan: 25. 3. 1972.

Znak: Ovan

Tardu Flordun je turski filmski i televizijski glumac rođen 25.03.1972. godine u Ankari.

Još kao djete odlučio se za glumu kao i njegov otac poznati filmski glumac Macit Flordun. Tardu je još poznati pod nadimkom “Piti” koji mu je otac nadjenuo još kao dječaku.

Diplomirao je na “Hacettepe University Theatre Class” i odmah po završetku studija počinje glumiti na kazališnim daskama i u televizijskim serijama.

Filmografija:

Consequences (2014)
Son Yaz - Balkanlar 1912 (2012)
Takim: Vatan sana canim feda (2011)
Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (2011)
Türkan (2011)
Mukemmel cift (2010)
O kadin (2007)
Sozun bittigi yer (2007)
Sis ve gece (2007)
1001 gece (2006)
Ask oyunu (2005)
Davetsiz misafir (2005)
Camdan pabuclar (2004)
Efsane (2002)
Iki oda bir sinan (2002)
Evdeki yabanci (2000)
Leoparin kuyrugu (1998)

Komentari