Tomris Incer - Sapunice | Sapunice
Tomris_Incer

Tomris Incer

Rođendan: 16. 3. 1948.

Znak: Ribe

Tomris Incer je turska glumica rođena 16.03.1948. godine u antalskom gradu Eskisehiru.

Tomris je ostvarila mnogobrojne kazališne uloge u predstavama, za koje je nagrađena najvažnijim nacionalnim nagradama. Na filmu najpoznatija je po ulozi Madame Eleni u turskom filmu ‘Tramvaj’

Tomris je pomno birala televizijske uloge te glumila u njih svega desetak, a među odabranima ulazi i uloga Savaševe majke Šahnur u seriji ‘Ljubav i kazna’. U seriji ‘1001 noć’ utjelovila je lik požrtvovne majke Nadide.

Njezin pokojni suprug bio je glumac i fotograf Savaš Incer.

Filmografija:

Ask ve ceza (2009)
Erkek adam (2009)
1001 gece (2006)
Tramvay (2006)
Karsilasma (2003)
O da beni seviyor (2001)
Bana Old and Wise'i Cal (1998)
Kusatma altinda ask (1997)
Tersine dunya (1993)

Komentari