Troian Bellisario - Sapunice | Sapunice
Troian-Bellisario

Troian Bellisario

Rođendan: 28. 10. 1985.

Znak: Škorpion

Troian Bellisario je američka glumica rođena 28.10.1985. godine u Los Angelesu.

Bellisario živi u Los Angelesu gdje je diplomirala glumu na University of Southern California”s School of Theatre.

Ova lijepa glumica imala je ulogu u seriji “Navy CIS” te gostovala u sljedećim: “JAG”, “First Monday” i “Quantum Leap”. Gumila je u nezavisnim filmovima “Peep World” te “Consent” i “Billboard Dad”.

Na daskama koje život znače Troian je odigrala uloge u predstavama “Farragut North” te “Equivocation”.

Filmografija:

Pretty Little Liars (2010)
Peep World (2010)
Consent (2010)
Intersect (2009)
Archer House (2007)
Unspoken (2006)
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2005)
First Monday (2002)

Billboard Dad (1998)
JAG (1998)
Tequila and Bonetti (1992)
Quantum Leap (1990)

Last Rites (1988)

Komentari