Vahide Gordum - Sapunice | Sapunice
Vahide-Gordum

Vahide Gordum

Rođendan: 13. 6. 1965.

Znak: Blizanci

Vahide Gordum je poznata turska glumica rođena 13.06.1965. godine u Izmiru.

Vahide Gordum potječe iz obitelji grčkih useljenika. Otac joj je bio vozač kamiona, a majka kućanica.

Na sveučilištu Dokuz Eylul Universitesi diplomira kazališnu likovnu umjetnost. Nakon toga odlazi u Ankaru, gdje ulazi u Gradskom kazalište, a nakon toga prelazi u kazalište Devlet.

2003. godine Vahide debitira na televiziji u seriji Priča o Istanbulu (Bir Istanbul masali) u ulozi Suzan Kozan.

Vahide je udana i ima kći Alize rođenu 1994. godine.

Filmografija:

Adini feriha koydum (2011)
Zefir (2010)
Devrim arabalari (2008)
Annem (2007)
Iyi Seneler Londra (2007)
Ilk ask (2006)
Anlat Istanbul (2005)
Hirsiz polis (2005)
Bir Istanbul masali (2003)

Komentari