Valentino Lanus - Sapunice | Sapunice
Valentino_Lanus

Valentino Lanus

Rođendan: 3. 5. 1975.

Znak: Bik

Valentino Lanus je meksički glumac rođen 03.05.1975. godine u Mexico Cityju.

Valentinovi roditelji su Margarita i Luis Alberto i ima tri sestre.

Umjetničku karijeru započeo je kao model, a nakon što je odlučio postati glumac, završio je Televisinu glumačku školu CEA (Centro de Educacion Artistica). Nakon toga ga je zapazila producentica Carla Estrada i ponudila mu sporednu ulogu u nekoliko epizoda telenovele María Isabel iz 1997. godine.

Nakon toga Valentino ostvaruje još nekoliko uloga u telenovelama kao što su Amor Gitano, La Casa en la Playa i Primer amor… a mil por hora, El Juego de la Vida, Amar Otra Vez, Inocente de Ti i Alborada. Napokon, 2006. godine dobiva glavnu ulogu u telenoveli Amar Sin Limites.

Uz glumački poziv, Valentino je i producent nekoliko TV emisija i filmova, a u slobodno vrijeme, obožava putovanja i fotografiranje.

Filmografija:

In Search of Ingrid (2012)
Llena de amor (2010)
Plaza Sesamo (2009)
Hermanos y detectives (2009)
Ugly Betty (2008)
Las tontas no van al cielo (2008)
Amar sin limites (2006)
Alborada (2005)
Inocente de ti (2004)
Amar otra vez (2004)
Mariana de la noche (2003)
El juego de la vida (2001)
Primer amor... tres años despues (2001)
Primer amor... a mil por hora (2001)
Mujer, casos de la vida real (2001)
La casa en la playa (2000)

Amor gitano (1999)
Maria Isabel (1997)

Komentari