Valorie Curry - Sapunice | Sapunice
Valorie-Curry

Valorie Curry

Rođendan: 12. 2. 1986.

Znak: Vodenjak

Rođena i odrasla u južnoj Kaliforniji, Valorie Curry cijeli je život okružena kazalištem. Završila je preddiplomski studij teatrologije na California State Universityju u Fullertonu.

Još kao studentica Curry je ostvarila ulogu u seriji ‘Veronica Mars’. Nakon preseljenja u Los Angeles kako bi posve posvetila glumi, dobila je ulogu Charlotte u svom prvom igranom filmu, ‘Sumrak saga: Praskozorje – 2. dio’.

Otad je glumila u nizu gostujućih uloga u TV serijama koje uključuju ‘CSI:NY’ i ‘Frikove’. Curry se također bavi uzbudljivom novom vrstom glume pod nazivom motion-capture.

Jedna je od osnivača kazališta Coeurage Theatre Company u Los Angelesu, a nedavno je glumila u predstavama ‘Double Falsehood’ i klasiku Lanforda Wilsona ‘Balm in Gilead’.

Filmografija:

American Pastoral (2016)
House of Lies (2015)
Bus Stop (2015)
The Following (2013)
After Darkness (2013)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
Psych (2012)
Kara (2012)
I Love You Like Crazy (2011)
CSI: New York (2011)
Veronica Mars (2005)

Komentari