Warren Christie - Sapunice | Sapunice

Warren Christie

Rođendan: 4. 11. 1975.

Znak: Škorpion

Hans Warren Christie je irski glumac rođen 4.11.1975. godine u Belfastu.

Kad je imao dvije godine, njegova je obitelj emigrirala u London gdje je proveo većinu svog djetinjstva. Nakon što je odabran za nogometnu ekipu na koledžu, Warren je otišao u Windsor te tamo otkrio svoje interes za glumu.

Od značajnijih ostvarenja izdvajamo ulogu u filmu Zona sumraka, a mogli smo ga vidjeti u serijama Pasadene i The Days. Posljednju rolu imao je u seriji Ulica sjećanja (October Road) gdje glumi Raya Catalda, lokalnog moćnika i nasilnika.

Filmografija:

Malibu Shark Attack (2009)
The Most Wonderful Time of the Year (2008)
Samurai Girl (2008)
Bachelor Party 2: The Last Temptation (2008)
Bachelor Party 2: Analysis of a Stripper Fight (2008)
Magic Flute Diaries (2008)
Incident at a Truckstop Diner (2008)
The Prince of Motor City (2008)
October Road (2007)
X's And O's (2007)
Beneath (2007)
Ghost Whisperer (2007)
My Baby Is Missing (2007)
Gray Matters (2006)
Introducing Lennie Rose (2006)
The Evidence (2006)
Supernatural (2006)
This Space for Rent (2006)
Battlestar Galactica (2005)
The L Word (2005)
Crossing (2005)
Andromeda (2005)
The Days (2004)
10.5 (2004)
The Thing Below (2004)
Still Life (2003)
Jake 2.0 (2003)
Lucky 7 (2003)
Black Sash (2003)
1st to Die (2003)
The Twilight Zone (2003)
Pasadena (2001)

Komentari