Zuria Vega - Sapunice | Sapunice
Zuria-Vega

Zuria Vega

Rođendan: 10. 1. 1989.

Znak: Jarac

Zuria Vega je meksička glumica rođena 10.01.1989. godine u Mexicu.

Zuria je kći glumca Gonzala Vege i španjolke Leonore Sisto. Karijeru je započela još kao dijete u TV igri “Mrs. President” u kojoj je glumio i njen otac. Sa 17. godina debitira u seriji “Seks i druge tajne” gdje je glumila Robertu, kći Marie Luz Zetine i to joj bila prva ozbiljnija uloga.

U siječnju 2008. godine Roberto Gonzales Fernandez daje joj ulogu “Renate Higarede” u telelnoveli “Alma de Hierro” gdje glumi zajedno sa Alejanrom Camachom i Blancom Guerrom.

2009. godine producentica Nathalia Lartilleux uzima ju za ulogu u telelnoveli “More ljubavi” u kojoj nastupa zajedno sa zvijezdom telelnovela Mariom Cimarrom. 2010. godine potvrđen je njezin nastup u trećoj sezoni telelnovele ” Mujeras asesinas”.

Filmografija:

Que te perdone Dios (2015)
Elvira, te daría mi vida pero la estoy usando (2014)
Más negro que la noche (2014)
Qué pobres tan ricos (2013)
No sé si cortarme las venas o dejármelas largas (2013)
Un refugio para el amor (2012)
Cloroformo (2012)
El Equipo (2012)
Sin ella (2009)
Mar de amor (2009)
Alma de hierro (2008)
Sexo y otros secretos (2007)

Komentari