Glupost nije zapreka - Sapunice | Sapunice

Glupost nije zapreka

( Stupid, Stupid Man )

glupost_nije_zapreka.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Australija

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 16

REDATELJ: Will Usic

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Radnja nove humoristične serije smještena je u redakciju magazina za muškarce COQ. Carl Van Dyke (Wayne Hope) je urednik koji svoje korijene i inspiraciju vuče iz ozbiljnog novinarstva. Dok Carl pokušava stvoriti barem privid profesionalnosti u senzacionalistički mjesečnik kojeg uređuje, njegovi kolege su sve samo ne suzdržani u svom nedoličnom ponašanju, u uredu i izvan njega.

Od Nicka (Matthew Newton) koji je pametan i šarmantan do prilično povučenog i sramežljivog Rossa (Chris Leaney) te moćne izdavačice Anne (Leah Vandenberg), koja se ne boji uvrijediti sve konzervativne čitatelje svijeta – članovi su drskog tima koji ima komičan pristup u komentiranju društva te uvijek iznova ostavlja publiku s pitanjem ‘što je sljedeće?’.

Ne postoji tema koja se neće, ne smije ili ne može obraditi u magazinu COQ, a u ovom komičnom uredu u kojem ne postoje zabrane, to može biti i opasno.

Redakcija COQ magazina smještena je točno između tinejdžerskog magazina i časopisa za pletenje, kao dio velike izdavačke kompanije. Oni pišu o brzim autima, sportskim uspjesima i lijepim ženama. Sam ured magazina pak, baš kao što su i njegove priče, okuplja eklektičnu ekipu likova i svaki od njih doprinosi spektaklu svakodnevice. Svaki član tima ponosan je na svoj magazin, pa čak i onim najciničnijima stalo je da on opstane u velikoj džungli muških magazina.

Nijedna tema nije zabranjena u ovoj komediji o brojnim nepodopštinama članova uredništva jednog nepriličnog magazina za muškarce.

– Serija je trostruko nominirana za nagradu Astra 2009. godine, a glumac Wayne Hope te godine dobio je nagradu za najbolju mušku ulogu.

Komentari

Glumci