Gospodarica tvoga srca - Sapunice | Sapunice

Gospodarica tvoga srca

( Soy tu duena )

Gospodarica-tvoga-srca-najava-1.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 142

REDATELJ: Salvador Garcini

AUTOR: Inés Rodena

http://  Televizija koja prikazuje:

Sadržaj serije

Gospodarica tvoga srca (Soy tu duena) je telenovela producenta uspješnih meksičkih telenovelâ „Destilando amor“ (Opijeni ljubavlju) i „Manana es para siempre” (Odavde do vječnosti). Serija je ponovno okupila velike svjetske zvijezde: Lucero i Fernanda Colungu.

Doima se da Valentina Villalba vodi savršen život. Sve joj u životu ide kako samo može poželjeti! Ljepota, golem roditeljski imetak, uspješna karijera i muškarac kojega obožava. Živi u luksuznoj vili u Mexicu s tetom Isabel, dadiljom Benitom, te zavidnom sestričnom Ivanom. Valentina misli da će njezina sreća biti potpuna nakon udaje za Alonsa, svoga zaručnika.

Međutim, njezini snovi bit će poljuljani realnošću jer Alonsa zanima samo njezino bogatstvo, a pritom je i Ivanin ljubavnik. Njih dvoje je iskovalo plan kako  će se domoći Valentinina imetka, no stvari izmiču kontroli te Alonso odluči nestati. Uvjerio je Ivanu da će pobjeći zajedno, no on ne dolazi u zračnu luku, a Valentinu ostavlja pred oltarom. Toga dana Valentina postaje druga žena. Mila, iskrena i osjećajna djevojka preko noći postaje hladna, arogantna i netolerantna žena, ogorčena i puna mržnje.

Valentina se vraća na “Los Cascabeles” (Čegrtuše), jedno od njezinih imanja, gdje susreće Josea Miguela koji je došao raditi na očevo imanje koje se nalazi tik do njezinog. Za kratko vrijeme stanovnici okolnih sela počinju mrziti Valentinu zbog njezinoga zlog i sadističkog upravitelja Rosenda koji čini opačine, navodno po njezinim zapovijedima. Jose Miguel i Valentina neprestano imaju razmirice zbog svojih imanjâ koja se nalaze jedno uz drugo. Ona je agresivna i prkosna, a Jose Miguel joj ne može odoljeti i zaljubljuje se u njezinu ljepotu i jak karakter, te je odluči osvojiti. Kada pobijedi svoj ponos, zajedno će se prepustiti iskrenoj ljubavi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Valentina Villalba Rangel

Lucero

Valentina Villalba Rangel

Lucero-t.jpg

Sretan život joj se sruši nakon što je napuštena pred oltarom. Postaje  hladna i ogorčena. Mlada žena plemenitih osjećaja, dobra, velikodušna, odgovorna i poštena. Sretna je, inteligentna, obrazovana i ima čvrst karakter. Radi u izdavačkoj kući i vješta je jahačica.

Jose Miguel Montesinos

Fernando Colunga

Jose Miguel Montesinos

Fernando-Colunga-t.jpg

Odlučan da ponovno pokrene posao na starome posjedu svoga oca. Ondje nalazi pravu ljubav. Atraktivan i muževan, plemenitih osjećaja. Velikodušan, dobar prijatelj. Hrabar je i odlučan i ima sposobnost nalaženja vedre strane života u nepovoljnim situacijama. Ima izvrstan smisao za humor.

Ivana Dorantes Rangel

Gabriela Spanic

Ivana Dorantes Rangel

Gabriela-Spanic-t.jpg

Zavidi sestrični Valentini do te mjere da je počinje mrziti i želi joj sve preoteti. pati od psihoze koja s vremenom postaje sve jača i postaje opsesivna i bezdušna. Senzualna, egoistična, ambiciozna i sirova. Lukava je i inteligentna i uvijek u potrazi za nekakvom koristi. Odijeva se po posljednjoj modi i voli skupe stvari. Studirala je povijest umjetnosti, ali bila je osrednji student i nikada nije radila.

Rosendo Gavilan

Sergio Goyri

Rosendo Gavilan

Sergio-Goyri-t.jpg

Rosendo je tvrd, hrabar i vrlo ambiciozan čovjek koji ne preza ni pred čim kako bi postigao svoje ciljeve. Već godinama je vrlo učinkoviti poslovođa obiteljskog gospodarstva i ponaša se kao da je on vlasnik. Zaljubljuje se u Valentinu Villalbu i pokušava je osvojiti na sve načine, i riješiti se suparnika Jose Miguela.

Alonso Penalvert

David Zepeda

Alonso Penalvert

David-Zepeda-t.jpg

Sofisticiran, zavodljiv, atraktivan, ambiciozan i nepošten. Besprijekorno odjeven, trgovac nekretninama koji često djeluje pod izlikama. Ženskar koji se ne veže ni za koga. Pravi se da je vjeran svojoj djevojci Valentini, ali ujedno je Ivanin ljubavnik, i planira se domoći Valentinina bogatstva.

Isabel Rangel

Silvia Pinal

Isabel Rangel

Silvia-Pinal-t.jpg

Lijepa žena uglađenih, konzervativnih manira i izrazito pobožna. Oduvijek voli Federica Montesinosa, Joseovog Miguelovog oca, no on se oženio drugom ženom, a ona se udala za muškarca zbog kojega je u životu patila. Ivanina majka Isabel Valentinina je teta. Odgojila je Valentinu i voli je kao vlastitu kćer. Iako su obje djevojke odrasle, Isabel se i dalje brine o njima.