Horvatovi - Sapunice | Sapunice

Horvatovi

Horvatovi-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Hrvatska

GODINA PROIZVODNJE: 2015

PRODUKCIJA: RTL Televizija

BROJ EPIZODA: 70

REDATELJ:

AUTOR:

http://www.rtl.hr/

Sadržaj serije

Što se zbiva kada se udovac s tri sina ponovo sretne sa svojom mladenačkom ljubavi, ženom u najboljim godinama, koja je razvedena i živi s dvije kćeri i majkom, doznat ćemo u humorističnom serijalu “Horvatovi”

Glavne uloge u ‘Horvatovima’ igraju Goran Navojec i Bojana Gregorić. On je otac tri sina, a ona majka dvije kćeri i njegova srednjoškolska ljubav. Ponovni susret nakon niza godina bit će fatalan – Lila (Bojana Gregurić) mijenja život naglavačke i seli se Stjepanu Horvatu (Goran Navojec), za kojeg se uskoro i udaje. Postaju jedna velika obitelj s petoro djece i tu započinje priča.

Dvije obitelji koje čine dva različita svijeta trebaju se ujediniti i složno i u miru živjeti pod istim krovom.

“Horvatovi” su osmišljeni prema španjolskom serijalu “Los Serrano”, jednom od najgledanijih serijala u Španjolskoj.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Lila Horvat

Bojana Gregorić ttttt

Lila je razvedena učiteljica, koja se udala u Zadru. S bivšim mužem ima dvije kćeri. Tijekom jednom od posjeta svojoj majci u Zagreb sreće Franju, svoju gimnazijsku ljubav. Susret je fatalan, a završava – udajom i selidbom! Lila je žena koja sve stvari drži pod kontrolom, brzo razmišlja i lako se snalazi u novom okruženju. Svojom pojavom plijeni pažnju, a razvela se od imućnog muža karijeriste jer joj je od darova draže obasipanje pažnjom i ljubavlju.

Stjepan Horvat

Goran Navojec

Stjepan Horvat

Goran-Navojec-ttttt

Stjepan Horvat je glava obitelji Horvat. Udovac je i živi sam s tri sina. Sa starijim bratom Franjom drži kafić. Žive u predgrađu Zagreba u velikoj obiteljskoj kući. Horvatovi vode lokalni treće ligaški nogometni klub 'Tekstilac', a Stjepan je primjer klasičnog ”homobalkanikusa” - zanimaju ga jedino njegov kafić i nogomet. Često je nervozan i svađa se, no dolazak Lile ga karakterno promijeni. Lila u njemu vidi odanog muža, dobrog roditelja i požrtvovanog prijatelja.

Fedor

Bojan Navojec

Fedor

Bojan Navojec ttttt

Fedor je automehaničar i dugogodišnji Stjepanov prijatelj. On je neobrazovan i pomalo priprost, ali vrlo dobronamjeran, iskren i obožava svoju ženu Nikolinu. Često je nesiguran i iskompleksiran i nerijetko ulazi u komične neobične situacije jer je smotan i iskren.

Andrija

Enes Vejzović

Andrija

enes-vejzovic-ttttttt

Karmen

Elizabeta Kukić

Karmen

Elizabeta-Kukic-ttttt

Karmen, Lilina majka je dama koja je privržena obitelji i kući. Prihvaća Horvatove vrlo brzo i iako ima svoj stan, često je u njihovoj kući. Njezin specifičan odnos Franjom je vrlo smiješan, a njih dvoje uvijek vode ironične razgovore, podbadaju se i bore tko će više pomoći obitelji Horvat.

Franjo Horvat

Ljubomir Kerekeš

Franjo Horvat

Ljubomir-Kerekes-ttttt

Franjo Horvat je srednji brat Horvatovih. Inatljiv je, stalno gunđa i nerijetko upada u smiješne situacije. Samac je. Josip nikad nikome ne vjeruje. Voli obitelj i privržen joj je baš kao i svome kafiću. Velika je Stjepanova podrška u kući i svi ga vole.

Nikolina

Marija Škaričić

Nikolina

Marija Skaricic ttttt

Nikolina je učiteljica, vrlo kritična i snažna žena čvrstog karaktera. Nikolina je i dobra Lilina prijateljica i često je kod njih u kući, kao i Fedor. Fedor je njezina ljubav i jako ga voli.

Violeta

doris-pincic-rogoznica-ttttttt