Igra laži - Sapunice | Sapunice

Igra laži

( A.Ş.K. )

igra-lazi-okok

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: Kanal D

BROJ EPIZODA: 28

REDATELJ:

AUTOR: Ömür Atay

https://www.kanald.com.tr/ask

Sadržaj serije

Da ljude zamolimo da navedu nešto što novac ne može kupiti, neki bi rekli sreća, neki zdravlje, a neki ljubav. Ljubav – snažnija je i dragocjenija od bilo čega. Dragocjenija je čak i od novca. Nitko ne može kupiti ljubav, ma koliko bogat bio. Ne možemo nikoga prisiliti da nas voli.

Azra i Kerem nisu imali ništa osim ljubavi. Ljubav je dragocjenija od bilo čega, ali ne vrijedi ni novčića! Silno su voljeli jedno drugo. Upoznali su se na Sportskoj akademiji i otada se nisu razdvajali. No, je li ljubav bila dovoljna? Azra je jedva mogla uzdržavati svoju obitelj, a Kerem već neko vrijeme nije imao posao. Ukratko, ljubav je bila jedina dobra stvar u njihovim životima, a situacija bi uskoro postala još gora.

Tada u njihove živote iznenada ulazi Šebnem. Ona je bila samo još jedna Azrina bogata učenica dok se jednog dana nije onesvijestila na teniskom terenu. Šebnem je bila bolesna i umirala je. Rođena je u imućnoj obitelji i imala je sve što je ikad željela. Imala je sve što se novcem moglo kupiti, ali zapravo nije bila sretna. Čak se nije sjećala ni da je ikad bila zdrava, a uza sve to, nikad je nitko nije volio, a možda ni ona nije dovoljno voljela. Šebnem se bojala da će umrijeti, a da neće iskusiti ljubav. Bojala se i povjerila se Azri poput maloga djeteta.

Azra je bila najbolje i najgore što joj se ikad dogodilo u životu. Bila je i anđeo i vrag, i prijatelj i neprijatelj. Kanila je iskoristiti Šebnem da ostvari svoje snove i spasi sebe i svoju ljubav, Kerema. Može li netko žrtvovati svoju ljubav da je istodobno spasi? Smiju li toliko riskirati? Azra i Kerem…

Nekoć su imali samo ljubav, ali kao kod svakoga tko je žrtvovao svoju ljubav za ljubav, svjetlost i tama započeli su bitku u njihovim dušama, a nakon što sve krene po zlu, više nema povratka.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Azra

Hazal Kaya

Azra

Hazal Kaya ttttt

Azra je rođena u obitelji donje srednje klase. Kad je njezin otac Halil završio u zatvoru, Azra je imala osam godina, a njezina majka Muzejen bila je trudna sa Semrom. Azra je u vrlo mladoj dobi imala mnogo odgovornosti. Tijekom cijelog svojeg djetinjstva Azra je bila buntovnica. Primijetila je kako se životi ostale djece iz škole razlikuju od njezina; na televiziji i u časopisima vidjela je kakve živote vode bogati i slavni i uvijek se pitala – zašto je njezina obitelj siromašna?

Šebnem

Asli Tandogan ttttt

Šebnem je jedna od onih osoba koje su rođene pod sretnom zvijezdom. Za razliku od Azre, bila je voljena kćer u bogatoj obitelji. Međutim, ljubav ju je nekako uvijek uspjela zaobići. Studirala je povijest umjetnosti i okušala se u različitim oblicima umjetnosti. Počela se baviti sportom samo zato što je osjetila da joj nedostaje nešto u životu. Stvari su se vrlo brzo razvile i zaljubila se u Kerema na prvi pogled… Ubrzo je postala uvjerena da je on muškarac kojeg je tražila čitavog života.

Kerem

Hakan Kurtaş

Kerem

Hakan Kurtas tttt

Kerem je sin jedinac. Naočit je i uspješan mladi muškarac. Nije bio ambiciozan kao Azra i nije mu bio cilj postati bogat i uspješan. Prije nego što se, zahvaljujući Azri, zaposlio kao instruktor plivanja u sportskom centru, Kerem je bio nezaposlen više od godinu dana. Nakon što se zaposlio, Kerem je mislio kako će sve biti u redu, no nije mogao predvidjeti što će se dogoditi. Njegov otac počinio je samoubojstvo zbog dugova i ostavio sve dugove Keremu.

Neslihan

Nebahat Cehre

Neslihan

Nebahat Cehre ttttttt

Nakon što se Neslihan udala za muškarca kojeg njezina obitelj nije prihvatila, odbačena je iz obitelji. Ona zna što znači zaljubiti se i voljeti nekoga toliko da je osoba u stanju odreći se svega što ima. Jako je voljela Halduna, oca svoje djece Džana i Šebnem. Nakon suprugove prerane smrti, usmjerila je svoju energiju na održavanje obitelji na okupu i odgajanje djece najbolje što može. Ona je snažna žena i stroga majka koja želi sve kontrolirati. Može biti okrutna kada želi i to će i pokazati.

Džan

Kaan Urgancıoğlu

Džan

Kaan Urgancıoglu ttttttt

Džan je bogat, zgodan, obrazovan i uvijek u središtu pažnje… Nakon očeve smrti, njegova majka Neslihan pružila mu je sve što je poželio i razmazila ga kako bi lakše zaboravio na gubitak oca. Za njega, živjeti znači uživati. Ništa ga ne zabrinjava, ne razmišlja previše ni o čemu i nije ga briga za to što se događa oko njega. Smatra da postoji velika razlika između bogatih i siromašnih, te da se te dvije skupine ljudi ne mogu slagati.