Jelena Veljača zajedno s bratom Ivanom u TV noveli Zora dubrovačka - Sapunice | Sapunice

Utorak 23. 7. 2013.

Jelena_i_Ivan_V

Jelena Veljača zajedno s bratom Ivanom u TV noveli Zora dubrovačka

Kako prenosi Story Jelena i Ivan Veljača već su zajedno surađivali, na serijama ‘Obični ljudi’ i ‘Ponos Ratkajevih’, a sada pak zajedno rade na novoj tv noveli ‘Zora dubrovačka’, čija je Jelena kreativna producentica i autorica, a Ivan glavni scenograf

Nova TV ove jeseni donosi priču o borbi za slobodu ljubavi – dramsku seriju ‘Zora dubrovačka’. Priča je to o ukradenoj mladosti i borbi za istinsku ljubav, a radnja ove priče je smještena početkom devedesetih, kad je Dubrovnik bio pod stalnom opsadom mjesecima. Priča o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi koji će zbog rata brže odrasti i sazrjeti podsjetit će nas na snagu ljubavi. Između Mara i Judite, glavnih junaka ove priče, ljubav je rođena na prvi pogled.

Romantičnu junakinju Juditu utjelovljuje Barbara Bilić, kojoj je ovo prva velika uloga u karijeri. Neustrašivog Juditinog odabranika Maru glumi Boris Ler, mladi akademski glumac s respektabilnim iskustvom. Zapažena je njegova uloga u filmu ‘Circus Columbia’ oskarovca Danisa Tanovića, a glumio je i u redateljskom prvijencu Angeline Jolie.

‘Zora dubrovačka’ doista je okupila renomiranu glumačku postavu – prvaka HNK Dragana Despota, Amara Bukvića, Vanessu Radman, Jelenu Perčin, Anu Kvrgić, Mirnu Medaković, Ivanu Horvat i Stefana Kapičića. Cijelu priču prati i fascinantan set. Dio serije snimat će se u Dubrovniku koji je svojom ljepotom privukao i svjetske produkcije. ‘To zaista izgleda vrhunski, zaista su majstori napravili posao. Ti kad dođeš u taj prostor ne možeš vjerovati da je to ustvari replika da to nije original’, kaže glumac Alen Liverić. Osim već poznatih glumačkih imena svoju priliku dobili su i mladi glumci – Ivana Horvat jedna je od njih. ‘Uloga u ovoj seriji je jako zanimljiva i jako sam uzbuđena što igram tako jedan lik mlade djevojke koja je ovako samoživa i koja je baš čvrsto odlučila ostvariti sve svoje želje i svoje snove, tako da će to sigurno biti zanimljivo igrati’, kaže Ivana.

A kako to izgleda i hoće li neizmjerna ljubav prevladati ratne i životne prepreke moći ćete pratiti već od jeseni na Novoj TV.

Komentari