Kad zavolim, vrijeme stane - Sapunice | Sapunice

Kad zavolim, vrijeme stane

( Cuando me enamoro )

Kad_se_zaljubim_najava_001.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 182

REDATELJ: Karina Duprez, Lily Garza i Fernando Nesme

AUTOR: Juan Carlos Tejeda

http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/cuando-me-enamoro-se-detiene-el-tiempo/

Sadržaj serije

Kad zavolim, vrijeme stane je priča o Renati i Jeronimu, čija ljubav ispašta zbog gorčine i izdaje te podmukla otrova zlobne laži.

Nakon što Jeronimo upozna Renatu, odmah osjeti da je pronašao ljubav svoga života. Renata je također sigurna u to da je on njezina srodna duša, no iz prikrajka vrebaju njezina majka (Josefina) i sestra (Roberta), koje će biti odgovorne za njezinu nesreću. Uvjerit će Jeronima da se Renata poigrala osjećajima njegova brata Rafaela, te da je Rafael zbog nje počinio samoubojstvo. Istina je da je sve to učinila Roberta, njegova djevojka.

Jeronimo se na grobu zavjetuje bratu da će osvetiti njegovu smrt. Zakune se da će iščupati Renatu iz svoga srca. Oženi se njome pod lažnim izgovorom i odvede je na svoje imanje gdje će se potruditi da ona pati zbog svega što je učinila. Renata nikada nije posumnjala da Josefina nije njezina majka, te da Roberta nije njezina sestra blizanka. Josefina je, zapravo, bila Robertova ljubavnica, a Roberta njegova kći. Renata je kći Robertove žene, Regine.

Nakon iznenadne Robertove smrti, shvativši da je Renata njegova jedina zakonska nasljednica, Josefina je otela djevojčicu i uvjerila sve da je ona njezina majka, te da je djevojčica Robertina sestra blizanka. Namjera joj je bila Renati oduzeti nasljedstvo čim Renata navrši 25 godina. Međutim, Regina nikada nije prestala tražiti svoju kćer. Nikada nije ni sanjala da bi se prošlost mogla ponoviti, no drukčijim redoslijedom. Neočekivanim preokretom, zaljubljuje se u Gonzala, Josefinina muža.

Jeronimo prekasno shvati da je žrtva zlokobnog scenarija koji su osmislile Josefina i Roberta. Povrijeđena okrutnim i ponižavajućim ponašanjem svoga supruga, Renata napušta Jeronima. Od toga dana Jeronimo će pokušati postići njezin oprost pod svaku cijenu, ali to neće biti jednostavno jer Renatino srce želi osvojiti drugi muškarac.

Ova dramatična telenovela vodi nas iz brzog gradskog života u beskrajne krajolike doline Valle de Guadalupe, jednog od najljepših vinorodnih područja sjevernog Meksika.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Renata Monterrubio Alvarez de Linares

Silvia Navarro

Renata Monterrubio Alvarez de Linares

silvia-navarro-t

Renata je Robertina polusestra i biološka kći Roberta i Regine. Ona je prekrasna žena, koja zna uživati u životu i mrzi nepravdu. Karakterna je i odlučna i u stanju se nositi sa problemima koje joj život donosi. Nakon što je upoznala Jeronima, odmah je osjetila da je pronašla ljubav svoga života. Renata je također sigurna u to da je on njezina srodna duša, no iz prikrajka vrebaju njezina majka (Josefina) i polusestra (Roberta), koje će biti odgovorne za njezinu nesreću.

Jeronimo Linares De la Fuente

Juan Soler

Jeronimo Linares De la Fuente

juan-soler-t

Jeronimo je uspješan poslovan čovjek. Vrlo je mudar, plemenit i mrzi nepravdu. Nakon što upozna Renatu, odmah osjeti da je pronašao ljubav svoga života. Renata je također sigurna u to da je on njezina srodna duša. Nakon što Renatu pomajka (Josefina) i polusestra (Roberta) uvjere da se Renata poigrala osjećajima njegova brata Rafaela, te da je Rafael zbog nje počinio samoubojstvo, Jeronimo se na grobu zavjetuje bratu da će osvetiti njegovu smrt. Zakune se da će iščupati Renatu iz svoga srca. Oženi se njome pod lažnim izgovorom i odvede je na svoje imanje gdje će se potruditi da ona pati zbog svega što je učinila. Jeronimo prekasno shvati da je žrtva zlokobnog scenarija koji su osmislile Josefina i Roberta. Povrijeđena okrutnim i ponižavajućim ponašanjem svoga supruga, Renata napušta Jeronima. Od toga dana Jeronimo će pokušati postići njezin oprost pod svaku cijenu, ali to neće biti jednostavno jer Renatino srce želi osvojiti drugi muškarac.

Rafael Gutierrez de la Fuente

Sebastian Zurita

Rafael Gutierrez de la Fuente

sebastian-zurita-t

Rafael je bio Jeronimov brat, koji je navodno počinio samoubojstvo pada iz ljubavi prema Renati.

mladi Roberto Gamba

Sebastian Rulli

mladi Roberto Gamba

Sebastian_Rulli_t

Roberto je bio arhitekt sretno oženjen Reginom, no bio je i u kratkoj vezi s Josefinom. Ona je neplanirano ostala u drugom stanju, no on to nije rekao Regini. Umro je u bolnici nakon srčanoga udara koji je najvjerojatnije izazvala Josefina.