Kako vrijeme prolazi - Sapunice | Sapunice

Kako vrijeme prolazi

( Öyle Bir Geçer Zaman Ki )

kako-vrijeme-12312

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Kanal D

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ:

AUTOR: Coşkun Irmak

http://

Sadržaj serije

Priča počinje 1967. godine u jednoj od starih istambulskih četvrti i traje sve do danas. U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio. Politička i društvena zbivanja i promjene, počevši od 1967. godine, tvore društvenu pozadinu priče i stoga su važni. Životne priče, odnosi i sukobi likova razvijat će se u trenutku velikih turbulentnih povijesnih razdoblja Turske.

Najmlađi član obitelji, šestogodišnji Osman, dio je tog procesa, njime je pogođen i promatra ga. Budući da je tako malen, svi ga štite i pokušavaju ga držati izvan događaja. No zbog toga se on, za razliku od drugih članova obitelji, razvije u osobu koja sve događaje može sagledati u cijelosti te dati najobjektivniji komentar na sve što se događa. Zbog toga je Osman središnji lik priče koja se proteže od 1967. do danas. Cijela je priča zapravo Osmanova priča. Osman će s razvojem priče sazreti i potpuno se pokazati tek kad priča stigne do sadašnjosti.

Druga sezona počinje dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara a zatim i u samoga sebe. Taj strašan događaj duboko je potresao sve članove obitelji Akarsu i zauvijek promijenio njihove živote. Osman je krenuo u osnovnu školi gdje stječe nove prijatelje. Iako vrijeme provedeno u školi ne doživljava kao dio pravog života, svakoga dana ima neki posve drugi razlog da ode u školu.

Najstarija Džemilin kćerka Berin se žrtvuje kako bi spasila Ahmeta pa zbog svoje odluke proživljava teške trenutke. Teret koji je preuzela na svoja leđa mnogo je teži od onoga koji je u stanju nositi. Ajlin je postala zrelija. Brzo se naviknula na svoj novi život i okruženje te se iz neiskusne gimnazijalke pretvorila u samopouzdanu ženu. Jedina osoba koju vrijeme nije promijenilo je Džemile. I dalje se na sebi svojstven način bori da obitelj održi na okupu. Novi nastavci donose sudbinske obrate koji će prikovati gledatelje uz male ekrane.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Ali Akarsu

Erkan Petekkaya

Ali Akarsu

Erkan-Petekkaya tttt

Džemile Akarsu

Ayça Bingöl

Džemile Akarsu

Ayca-Bingol tttt

Berin Akarsu

Yıldız Çağrı Atiksoy

Berin Akarsu

Yildiz-Cagri tttt

Ajlin Akarsu

Farah Zeynep Abdullah

Ajlin Akarsu

Farah-Zeynep-Abdullah tttt

Mete Akarsu

Aras Bulut Iynemli

Mete Akarsu

Aras-Bulut-Iynemli tttt

Caroline Encke

Wilma Elles

Caroline Encke

Wilma-Elles tttt