Karipski cvijet - Sapunice | Sapunice

Karipski cvijet

( Flor do Caribe )

karipski-cvijet-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Brazil

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: Rede Globo

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira

AUTOR: Walther Negrão

http://gshow.globo.com/novelas/flor-do-caribe/

Sadržaj serije

Uzbudljiva ljubavna i pustolovna priča smještena je u rajski izmišljeni gradić Vila dos Ventos, među pješčanim dinama i prelijepim plažama. Pilot aviona lovca Cassiano (Henri Castelli) i turistička vodičica Ester (Grazi Massafera) zaljube se još u mladim danima. Njihova ljubav s vremenom raste. Životi im se potpuno promijene nakon izdaje njihova prijatelja Alberta (Igor Rickli), nasljednika imućne obitelji Albuquerque. Zlikovac u sebi krije tajnu opsesivnu ljubav prema Ester i želi je pod svaku cijenu udaljiti od Cassiana.

Nakon preuzimanja uprave grupacije Albuquerque na zahtjev svoga djeda Dionísija (Sérgio Mamberti), Alberto spletkari protiv Cassiana. Zamoli ga da avionom preveze pošiljku dijamanata Dom Rafaelu (César Troncoso) na Karibe. Međutim, u pošiljci su kristali soli nalik na dijamante. Dom Rafael zatoči Cassiana na Karibima kako bi radio kao rob u rudniku dijamanata. U Brazilu je Cassiano proglašen mrtvim. Alberto to iskoristi kako bi tješio Ester. Nakon povratka s potrage po Karibima Ester otkrije da nosi Cassianovo dijete. Misleću da bi vjeran prijatelj Alberto mogao biti divan otac njezinu djetetu, Ester se za njega uda. Albertov podli plan je uspio. Nakon dvije godine Alberto je zaista dobar otac malome Samuci i kćeri Lauri koju je dobio s Ester.

U međuvremenu Cassiano u zatvoru upoznaje Duquea (Jean Pierre Noher), varalicu i dobra prijatelja koji će pobjeći s njime iz rudnika. Njih dvojica se probijaju kroz gustu prašumu, prelaze rijeke pune krokodila i bježe pred plaćenicima Dom Rafaela. Na arheološkom lokalitetu Cassiano i Duque upoznaju lukavu Brazilku Amaralinu (Sthefany Brito). Ona ih poveže s Cristal (Moro Anghileri), kćeri Dom Rafaela, koja je pobjegla iz očeva doma i postala noćna pjevačica. Cristal prepozna bivšega pilota Cassiana i zainteresira se za njega. On joj ne uzvrati naklonost, ali prihvaća prijateljsku pomoć kako bi se ukrcao na teretni brod za Brazil. Cassiano ima samo jedan cilj: obračunati se s lažnim prijateljem Albertom koji mu je sada suparnik, te nanovo osvojiti Ester.

Ponovni susret Ester i Cassiana ponovno budi prekinutu i godinama zatomljenu ljubav. To izazove Albertov bijes, te on ucjenjuje Ester skrbništvom nad djecom kako bi je udaljio od Cassiana.

Latinoamerički glumci i tropske plaže sjeveroistočnog Brazila i Gvatemale čine ovu priču još uzbudljivijom. Flor do Caribe osvajat će vas svakim novim nastavkom. Divna je to priča o ljubavi koja pobjeđuje i najteže prepreke.

Komentari

Glumci

Ester Schneider

Grazi Massafera

Ester Schneider

grazi-massafera-11

Cassiano Soares

Henri Castelli

Cassiano Soares

henri-castelli-11

Alberto Alburquerque

Igor Rickli

Alberto Alburquerque

igor-rickli-22

Guiomar Mourao Albuquerque

Cláudia Netto

Guiomar Mourao Albuquerque

claudia-netto-11

Cristal

Moro Anghileri

Cristal

moro-anghileri

Duque

Jean Pierre Noher

Duque

jean-pierre-noher-11

Taís Soares

Débora Nascimento

Taís Soares

debora-nascimento-11

Dionísio Albuquerque

Sérgio Mamberti

Dionísio Albuquerque

sergio-mamberti-11