Kazna - Sapunice | Sapunice

Kazna

( Kördüğüm )

kazna

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2016

PRODUKCIJA: Endemol Shine Turkey i Fox Turquía

BROJ EPIZODA: 31

REDATELJ: Ömer Faruk Sorak

AUTOR:

https://www.fox.com.tr/Kordugum/

Sadržaj serije

Bogatstvo i moć jedini su znak uspjeha u Istanbulu. U takvom svijetu vrijeme prolazi brže nego u svijetu običnih ljudi, a ljudski koncepti poput ljubavi, požrtvovnosti, suosjećanja ili savjesti nepotrebni su teret te se smatraju slabošću. Obitelj predstavlja samo sliku za vanjski svijet, a u stvarnosti je ništa drugo nego dobro iskalkulirani poslovni dogovor. U ovom okrutnom svijetu u kojem su ljudski osjećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura. Tu gdje je pobjeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća. Ali Nedžat želi pokrenuti proizvodnju domaćeg automobila i zbog istraživanja je u Italiji s prijateljem Ajhanom.

Tih je dana i liječnica Naz u Italiji na simpoziju kao predavač o dječjim bolestima. Slučajno, upravo Naz intervenira kad Ajhanu pozlije u jednom restoranu. Zbog tih događaja ona propusti let i mora prihvatiti Ali Nedžatov poziv da se vrati njegovim privatnim zrakoplovom. Nazin muž Umut pak, s partnerom Gendžom, radi na dizajnu automobila u svojoj radionici što je njegov životni san. Gendžo i Umut bave se restauracijom automobila i sklope dogovor s prevarantom Kenanom. Naz i Umut imaju problema u braku zbog posla i svojih obitelji.

Didem, koja je davno provela noć s Alijem Nedžatom, dovodi svog sina Kana na kontrolu u bolnicu gdje radi Naz. Nakon pretraga, liječnici utvrde da ona boluje od smrtonosne bolesti. Didem mora nekomu povjeriti svog sina za vrijeme terapije. Najprije ide svom ocu Hasanu koji je se odrekao jer je rodila izvanbračno dijete. Hasan ne pristaje pomoći Didem. Preostaje joj samo reći sve Kanovu ocu Aliju Nedžatu koji i ne zna za Kana. U međuvremenu, Ali Nedžat je u svađi sa svojim ocem koji se protivi pokretanju proizvodnje automobila. Njegov otac ne želi širiti posao izvan svoga kruga znanja. Povrh toga, Ali Nedžat je u prošlosti skrivio smrt svog nećaka Bariša zbog svoje strasti prema automobilima i brzini. Njegova sestra Fejza još nije prebrodila smrt svog sina i prima privatnu pomoć od svoje psihijatrice Neslihan.

Didem se trudi pružiti svom sinu sreću u svojim zadnjim danima. Ali Nedžat priprema zabavu za svoj 35. rođendan i poziva Naz i njezina supruga. Želeći izazvati oca, pred svim uzvanicima na zabavi objavi da će Karas holding ući u proizvodnju automobila. U tom se trenu zabavi pridružuje Didem koja se krila u Ali Nedžatovu automobilu. Usred Ali Nedžatova govora stane pred njega, izjavi da je Kan njegov sin i počini samoubojstvo.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Ali Nejat

belcim-bilgin

Ali Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek. Jedino do čega mu je istinski stalo su uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. Najsretniji je kad je na rubu smrti.

Umut

Alican Yücesoy

Umut

alican-yucesoy

Umut Ozer sin je iz ne toliko imućne, ali bliske obitelji. On je darovit i pametan. Njegov otac, legendarni automehaničar, preminuo je kad je Umut još bio dijete. Bistri dizajner u životu svladava niz izazova, bez obzira na skromne početke. Međutim, njegova pohlepa za novcem i moći prevladavaju te on gubi kontrolu. Postupno ga zatruje moć te postane hladan čovjek koji će s lakoćom povrijediti svoje najmilije.

Naz

Belçim Bilgin

Naz

ibrahim-celikkol

Umutova žena Naz Ozer mlada je pedijatrica koja je upravo završila školovanje. Ona je idealistica kojoj su važnije moralne vrijednosti nego financijske. Iako su zaljubljeni, naglo su se vjenčali, što njihove obitelji teško prihvaćaju. Iako je Naz razumjela muževu slijepu ambiciju i mislila da je ona nužna sila zahvaljujući kojoj je uspio, ubrzo uviđa da se Umut mijenja nagore te da je vrijeme da krene iznova. S obzirom na to da ne može kontrolirati Umutov bijes, ona se obraća Nedžatu koji joj se isprva čini arogantnim i distanciranim. Ali njezino suosjećanje i toplina omekšat će njega i promijeniti Naz. Na Nedžata također jako utječe rođenje sina iz kratke veze s Didem koja se poslije zaljubi u njega. Naz i Ali Nedžat otkrit će ljubav.

Kaan

Aybars Kartal Özson

Kaan

aybars-kartal-ozson

Neslihan

Rojda Demirer

Neslihan

rojda-demirer

Aysen

Ayda Aksel

Aysen

ayda-aksel

Genco

Ferit Aktug

Genco

ferit-aktug

Ayhan

Ege Aydan

Ayhan

ege-aydan

Gökçe

Gözde Cigaci

Gökçe

gozde-cigaci