Kućanice - Sapunice | Sapunice

Kućanice

( Desperate Housewives )

kucanice

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2004

PRODUKCIJA: ABC

BROJ EPIZODA: 180

REDATELJ: Larry Shaw

AUTOR: Marc Cherry

http://www.abc.go.com/primetime/desperate

Sadržaj serije

Promatranje svojih prijateljica i obitelji nije način života Mary Alice Young. To je način na koji provodi smrt. Jednog dana u savršenoj kući smještenoj u dražesno predgrađe Mary Alice odlučila je okončati svoj život. Od tog trenutka uvodi nas u živote svoje obitelji, prijatelja i susjeda i komentira sa svog mjesta na nebu. Njezin se suprug ponaša sumnjivo, susjedi govorkaju, a njene se prijateljice pitaju zašto je jedna od njih učinila nešto tako naglo i… neuredno. Visoko iznad svih, Mary Alice ima odličan pogled i vidi više nego kad je bila živa, a spremna je podijeliti sve sočne tajne koje se strogo čuvaju iza zatvorenih vrata u ovom, na prvi pogled, savršenom američkom gradiću.

U njenom su fokusu njene četiri prijateljice:  samohrana majka Susan Mayer koja pati od nesigurnosti i depresije jer ju je ostavio suprug, perfekcionistica Bree Van De Kamp, koja bori se sa smrću muža, Lynnette Scavo isfrustrirana majka četvero djece koja se nakon mnogo godina vraća na posao, i Gabrielle Solis, bivši model s piste, nakon što je prevarila muža Carlosa, s njihovim vrtlarom Johnom, sada pokušava izgladiti probleme u braku.

Druga sezona Kućanica nastavlja s pričom tamo gdje je prije ljetne stanke stala. Podsjetimo, u susjedstvo se doselila nova obitelj s Betty, još jednom kućanicom punom tajni. Bree je identificirala Rexovo tijelo i pokopala glasine da je smrt njezina supruga lažna, te se i dalje mora nositi s napornom svekrvom. Edieina kuća, koju je bila spalila Susan, gotovo je pri kraju u obnovi. Napetost između Susan i Edie se nastavila, ovog puta zato što je novi Edien dečko Susanin bivši muž Karl. Susan i Mike će i dalje preispitivati osjećaje koje gaje jedno prema drugome. Lynette je zamijenila uloge sa suprugom Tomom i počela raditi, a Gabrielle želi postati majka.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Susan Mayer

Teri Hatcher

Susan Mayer

Teri-Hatcher-(Susan-Mayer)

Susan Mayer je rastavljena žena i samohrana majka koja pati od nesigurnosti i depresije jer ju je ostavio suprug.

Lynette Scavo

Felicity Huffman

Lynette Scavo

Felicity-Huffman-(Lynette-S

Lynnette Scavo je karijeristica i isfrustrirana majka četvero djece koja se nakon mnogo godina vraća na posao.

Bree Van De Kamp

Marcia Cross

Bree Van De Kamp

Marcia-Cross-Bree-(Bree-Van

Bree Van De Kamp je perfekcionistica koja ima velikih bračnih problema sa suprugom Rexom.

Gabrielle Solis

Eva Longoria

Gabrielle Solis

Eva-Longoria-(Gabrielle-Sol

Gabrielle Solis je bivša manekenka koja ima sve što je ikada željela - bogatog muža, veliku kuću i sve što joj je potrebno. Nakon što je prevarila muža Carlosa, s njihovim 17-godišnjim vrtlarom Johnom, sada pokušava izgladiti probleme u braku. Nicollette Sheridan (Edie Britt) Edie Britt je "dežurna spletkarica u ulici"