Kumovi: Jadranka i Vinko odlučuju posjetiti Mirjanu, ali Jadranka tu situaciju ne podnosi dobro – hoće li se ipak okrenuti i otići? - Sapunice | Sapunice

Utorak 20. 9. 2022.

untitled-5

Kumovi: Jadranka i Vinko odlučuju posjetiti Mirjanu, ali Jadranka tu situaciju ne podnosi dobro – hoće li se ipak okrenuti i otići?

Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Stipan dovodi Aljošu i Janka kod Jadrankinih roditelja. Moli ih da prespavaju jednu noć kod njih, ali izazove veliku svađu kad slučajno otkrije informaciju koju Jadrankin otac nije znao. Vesna, Lara i Valentina brinu za Janka, ali i Luce koja i dalje nema pojma gdje je i što se točno događa, a izrazito je sumnjičava. Jadranka ne izdrži pod pritiskom i ipak odustaje od posjeta Mirjani, ali se Vinko zato konačno uspije malo zbližiti sa Zlatanom i obećava mu pomoći tako da popriča s Jankom o Mirjaninoj nesreći. Jadranka saznaje da su Stipan, Aljoša i Janko kod njezinih i želi sama otići u Bosnu, ali na kraju dopušta Vinku da joj se pridruži. Matija se i dalje ne osjeća dobro pa ju Martin i Josip vode do ordinacije, a tamo Luce već pregledava Valentinu koja je pala u nesvijest.

Seriju “Kumovi” ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV!

Komentari