Laurine tajne: Napetost i visoki ulozi u dramatičnim slučajevima u kombinaciji s ljubavnim trokutom u drugoj sezoni - Sapunice | Sapunice

Srijeda 16. 8. 2017.

nup_169318_1092_ab265be5

Laurine tajne: Napetost i visoki ulozi u dramatičnim slučajevima u kombinaciji s ljubavnim trokutom u drugoj sezoni

Doma TV premijerno donosi drugu sezonu dramske serije ‘Laurine tajne’ s Debrom Messing u ulozi uspješne njujorške detektivka kojoj kolege nerijetko priskaču u pomoć kao priručne dadilje. Serija obiluje humorom koji pokazuje kako je biti zaposlena majka koja uvijek uhvati osumnjičenog, a temelji se na uspješnoj španjolskoj seriji ‘Los misterios de Laura’.

Druga sezona Laurinih tajni donosi više napetosti i veće uloge kroz dramatične slučajeve u kombinaciji s ljubavnim trokutom koji je prepun napetosti, baš kao i misteriji koje policajci rješavaju svakoga tjedna. Laurin poslovni i privatni život isprepliću se jer je njezin bivši suprug nastoji ponovno osvojiti – no to bi značilo da Lauru mora istrgnuti iz ruku njezina novog, jako seksi dečka, chefa Tonyja (gostujući glumac Neal Bledsoe – Smash, Ružna Betty). Gostujući glumci ove sezone su, između ostalog, Gabriel Mann (Osveta, Bourneov identitet) i Enrico Colantoni (Osumnjičeni, Veronica Mars, Slobodni strijelci).

Prema originalnoj seriji autora Carlosa Vile, Javiera Holgada i Gregoria Quintana de Uñe za Boomerang TV i TVE1 Spain, Laurine tajne za američku je televiziju prilagodio Jeff Rake (Bostonsko pravo) koji je ujedno i izvršni producent serije. Greg Berlanti (Arrow, The Flash), Aaron Kaplan (Žeđ za životom), McG (Lovci na natprirodno), Todd Lituch.

Detektivka Laura Diamond (dobitnica nagrade Emmy, Debra Messing) nije kriva što je najpametnija detektivka Odjela za ubojstva njujorške policije – jednostavno jest najpametnija. Zapravo, toliko je pametna da uspješno rješava i najzamršenija umorstva, a pritom uspijeva i biti samohrana majka dvojici dječaka. Lauri pomaže bivši suprug (Josh Lucas) koji joj je prošle godine bio šef u 2. postaji, no nakon ozljede koja ga je gotovo stajala života i borbe za nadmoć, vraća se u postaju na drugo radno mjesto. Laurin privatni i poslovni život isprepliću se jer je bivši suprug želi ponovno osvojiti.

Zanimljivu drugu sezonu serije ‘Laurine tajne’ ne propustite pratiti od 22. kolovoza na Doma TV-u!

nup_170149_0442_a3fdd2ce

Komentari