Ljubav i mržnja - Sapunice | Sapunice

Ljubav i mržnja

( Mundo de fieras )

ljubav-i-mrznja

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA: Esmas

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ: Edgar Ramírez i Alberto Díaz

AUTOR: Liliana Abud

http://www.esmas.com/mundodefieras

Sadržaj serije

Ljubav i mržnja je priča o Gabrielu i Demianu, identičnim blizancima razdvojenima pri rođenju. Gabriel je odrastao u bogatstvu i sigurnosti voljenih usvojitelja. Demian je, s druge strane, živio u siromaštvu i bio zanemaren, te je s vremenom i sam postao okrutan i odao se kriminalu. U bijegu od policije stradao je u prometnoj nesreći i ostao bez noge. Kada Demian sazna za Gabriela, njegovim umom zavlada prijezir. Svoje nezadovoljstvo i bijes usmjerava na brata i nastoji učiniti sve da ga uništi. No Gabrielov život daleko je od savršenog.

Njegova se prva žena, s kojom ima sina Rogelija, razboljela i umrla tijekom poroda njihova drugog djeteta Pauline. Gabriela je to slomilo. Nakon nekog vremena upoznao je Joselyn, atraktivnu mladu udovicu s kćeri i oženio je. Prvih godina braka bili su sretni i dobili sina Luisita. No nakon što su doživjeli prometnu nesreću u kojoj je Joselyn pobacila, a Luisito ozlijedio noge, njihov odnos se pogoršava. Joselyn je počela kriviti Gabriela, postala je bolesno ljubomorna i svakim danom ga sve više udaljavala od sebe.

Gabrielovom jadu ovdje nije kraj, jer krov dijeli s njezinim rođacima – Clementeom i njegovom hladnom i pohlepnom ženom Miriam. Demianov je brak varka. Iskoristio je Regininu ljubav prema Gabrielu i zavarao ju da je on. Regina je sramežljiva i tankoćutna i njezini su roditelji učinili sve kako bi spriječili taj brak. Kada to nisu uspijeli, Reginin se život s Damienom pretvara u pakao. On ju zlostavlja i maltretira svojom ljubomorom tvrdeći da je njihov sin Juan Cristobal Gabrielovo kopile.

Juan Cristobal i Gabrielova kći Paulina se zaljube i prisiljeni su boriti se protiv loše krvi koja postoji između njihovih obitelji, te protiv zlih makinacija Joselynine kćeri Karen. Gabrielov dom dodatno potrese dolazak Clementeove nezakonite kćeri Mariangele. Iako Miriam zabranjuje mužu da Karen prizna kao svoju, dopušta da ostane kao Juanitova služavka samo kako bi ju ponizila. Ostali ukućani u Karen vide slatku, vrijednu mladu ženu.

Među njima je i Leonardo, sin kućepaziteljice Candelarije. Na prvi pogled zaljubi se u nju i nastoji pridobiti njezinu ljubav. Mariangelin dolazak donijet će neočekivane promjene u živote svih, a posebice u Gabrielovo srce. Ipak, Mariangela neće biti jedina osoba koja će utjecati na mir u obitelji i u Damienovom životu. Dolores, sestra Joselyninog prvog muža, izlazi iz zatvora nakon što joj je namješteno bratovo ubojstvo. Ispod njezine ponizne redovnićke halje krije se šokantna prošlost koja sada traži pravdu i osvetu.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Mariangela

Gabriela Espino

Mariangela

Gabriela-Espino-(Mariangela

Mariangela je žena dobrih osjećaja, karizmatična i lijepa. Atraktivna je i velikodušna, ali iako je vrlo dobra, ne boji se govoriti i zna se braniti kad je u pravu. Kad preda svoje srce, to je zauvijek. Mariangela će donijet neočekivane promjene u živote svih, a posebice u Gabrielovo srce.

Gabriel

Cesar-Evora-(Gabriel)

Gabriel je iskren muškarac visokog morala i dobrog smisla za poslovanje. Muči ga mržnja koju njegov brat blizanac gaji prema njemu i bolesni ljubomorni ispadi supruge Joselyn.

Demian

Cesar-Evora-(Demian)

Demian je živio u siromaštvu i bio zanemaren, te je s vremenom i sam postao okrutan i odao se kriminalu. U bijegu od policije stradao je u prometnoj nesreći i ostao bez noge. Ljubomora koju osjeća prema bratu blizancu Gabrielu pretvorit će se u veliku mržnju. Agresivan je i ljubomoran. Spreman je povrijediti bilo koga i učiniti nezamislive stvari kako bi Gabrielu uništio život.

Joselyn

Edith-Gonzalez-(Joselyn)

Joselyn je lijepa, ambiciozna i samovoljna. Njezine emocionalne ucjene i ljubomorni ispadi uništavaju njezin brak s Gabrielom. Ima histerične napade i njezino mentalno zdravlje je svaki put sve nestabilnije. Doći će u krizu kad se vrati njezina prošlost da se osveti.

Miriam

Helena-Rojo-(Miriam)

Miriam je žena mračne prošlosti; proračunata, pohlepna, tiranka i potpuno beskrupulozna. Kada Mariangela postane meta njezinog bijesa, nemilosrdno će je ponižavati i zagorčavati joj život. Lako upravlja drugima i radi svoje ambicije spremna je ubiti.

Regina

Laura-Flores-(Regina)

Regina je vjerna i odana žena besprijekornog morala koja mora podnositi prijezir i agresivnost ljubomornog supruga Demiana, koji zna da je ona, iako se udala za njega, zapravo oduvijek voljela Gabriela. Reginin se život s Damienom pretvara u pakao.

Dolores

Azela-Robinson-(Dolores)

Dolores je sestra Joselyninog prvog muža, jednostavna žena dobrog srca. Bila je pogrešno optužena za ubojstvo svoga brata. Bol zbog izdaje od strane muškarca kojeg je voljela, samo će biti pojačana strahom od gubitka sina. Otkrit će mračnu tajnu Miriam i Joselyn. Ispod njezine ponizne redovničke halje krije se šokantna prošlost koja sada traži pravdu i osvetu.

Paulina

Sara-Maldonado-(Paulina)

Paulina je Gabrielova kći. Ona je romantična djevojka bez zlobe, koja se, kao u Shakespeareovoj drami, zaljubljuje u sina najgoreg neprijatelja svog oca i pati da bi obranila svoju ljubav.

Juan Cristobal

Sebastian Rulli

Juan Cristobal

Sebastian-Rulli-(Juan-Crist

Juan Cristobal je dobar i neovisan momak koji uvijek pokušava obraniti svoju majku i pati zbog odbijanja oca Demiana. Silno se zaljubljuje u Paulinu i borit će se protiv neprijateljstva njihovih obitelji, kako bi mogao biti sretan s njome.