Ljubav na kocki - Sapunice | Sapunice

Ljubav na kocki

( Apuesta por un Amor )

Ljubav_na_kocki_222.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2007

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 130

REDATELJ: Alfredo Gurrola

AUTOR: Bernardo Romero Pereiro

http://www.esmas.com/apuestaporunamor/

Sadržaj serije

Ljubav na kocki je telenovela o Juliji Montano, ponosnoj i snažnoj mladoj ženi. Ljepotica je San Gaspara – neuglednog gradića kojeg je osnovao Julijin otac don Julio. Don Julio je najbogatiji i najmoćniji zemljoposjednik u gradu.  Julia je preuzela upravljanje nad obiteljskom hacijendom, s obzirom da je njezin nemarni brat Alvaro lijeni pijanac koji za sebe smatra da je iznad zakona. Najmlađa u obitelji je Soledad, plaho mlado biće zanemareno od dona Julija, koje traži utočište u svojim fantazijama. Don Julio i njegov prijatelj Ignacio oduvijek žele da se njihova djeca vjenčaju, kako bi spojili svoja bogatstva i hacijende. No Julija je razvrgla zaruke s Franciscom, kada je saznala da ju on vara s Evom, mjesnom bludnicom. Otada mnogi nastoje osvojiti njezino srce, no Julia je oprezna kada su u pitanju muškarci i gleda na njih s prijezirom.

Don Julio je zaljubljen u Casandru, gramzljivu ženu kojoj je stalo samo do novca. Ona živi u Mexico Cityju, voli kocku s velikim ulozima i veći broj povremenih ljubavnika. To se promijeni kada upozna Gabriela, kojim ubrzo postane opsjednuta. Tijekom privatne partije pokera, koju ona dogovori, Gabriel osvoji Ignaciovu hacijendu. Iako ga gubitnik moli za vrijeme da skupi novac i vrati imanje, Gabriel odlazi u San Gaspar pogledati svoj dobitak. Tamo upoznaje Juliju i među njima se rodi trenutna privlačnost. Gabriel sada ima pravi razlog za ostanak. Julia je, međutim, uznemirena osjećajima koje je Gabriel pobudio u njoj.

Probuđena je i Cassandrina ljubomora, koja počinje trovao um dona Julija protiv mogućnosti nastajanja ikakve veze njegove kćeri i doseljenika. Cassandra želi sve – udati se za Julija i zadržati Gabriela za ljubavnika. Ignacio, pak, ne uspijeva smoći sredstva za povrat svoje imovine i Gabriel ulazi u posjed hacijende u San Gasparu. Bijesni don Julio koristi svoj utjecaj na sugrađane kako bi mu život činio nemogućim. Gabriel se, pak, nastoji svim sredstvima nastoji boriti protiv toga, te istovremeno pridobiti naklonost dona Julija i ljubav njegove kćeri za kojom čezne.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Julia Montaño 'La Potra'

Patricia Manterola

Julia Montaño 'La Potra'

Patricia-Manterola-t

Djevojka nevjerojatne ljepote, velikog srca i snažnog karaktera. Ona je moralna i ponosna i ne trpi prijevaru. Otac ju je odgajao kao dječaka, pa voli odijevati mušku odjeću, hrabra je i odlučna, te odlična upraviteljica ranča. Njezino nepovjerenje prema muškarcima posljedica je traume iz djetinjstva i nedavne prijevare njezina zaručnika.

Gabriel Durán

Juan Soler

Gabriel Durán

Juan_Soler_t

Odlučan, karizmatičan i snažan muškarac. Riječ nemoguće ne postoji u njegovom vokabularu. Uvijek dovrši ono što započne i ciljeve koje si je zadao postiže napornim radom i upornošću. Izvrstan je pokeraš, rođen pod sretnom zvijezdom i rijetko gubi.

Chepe Estrada

Eric del Castillo

Chepe Estrada

Eric_del_Castillo_t

Skroman čovjek s vrlo malo potreba. Voli pomagati ljudima u gradu koji je osnovao zajedno s donom Juliom. Poznaje najskrivenije tajne rančera, ali ih ne otkriva zbog Julije, koju voli poput oca, budući da je volio njezinu majku.

Francisco Andrade

Roberto Palazuelos

Francisco Andrade

Roberto_Palazuelos_t

Pošten čovjek kojega će vlastite ljubomora i ogorčenost dovesti do pogrešnih odluka. Njegovo prijateljstvo s Gabrielom pretvara se u mržnju kada sazna da je na kocki osvojio hacijendu njegovog oca. Postat će gorki protivnici kada je posrijedi Julijina ljubav.

Eva Flores

Monika Sanchez

Eva Flores

Monika_Sanchez_t

Ona je seksi, provokativna, snažna i instinktivna. Njezina uspaljena priroda i nedostatak opreza često ju dovode u nevolje. Otac ju je naveo na prostituciju dok je bila još vrlo mlada. Žene preziru, a muškarci žele njezino puteno tijelo, ali ona nije odustala od nade da će upoznati muškarca koji će ju uistinu voljeti.

Julio Montaño

Jorge Vargas

Julio Montaño

Jorge_Vargas_t

Julijin otac. Neuglađeni, temperamentni rančer koji uvijek mora imati posljednju riječ. Jedan je od osnivača mjesta i dići će se posjedovanjem najunosnije hacijende u regiji. Voli svoje troje djece, ali Julia mu je miljenica. Uvjeren je da bi mu Cassandra bila dobra žena.

Nana Clara García

Dacia González

Nana Clara García

Dacia_Gonzalez_t

Plemenita, odana i brižna žena, čija je najveća radost usrećiti druge. Odgojila je djecu dona Julija i voli ih kao da su njezina. Praznovjerna je poput većine sugrađana i nastoji se držati podalje od bilo čega vezanog uz magiju.

Casandra Fragoso

Alejandra Avalos

Casandra Fragoso

Alejandra_Avalos_t

Egocentrična, nemoralna, ali iznimno pametna i uvjerljiva žena. Nastoji osigurati budućnost udajom za Julija, ali istovremeno želi Gabriela. Njezina opsesija pretvorit će se u mržnju kada ju Gabriel odbije zbog Julije. Učinit će sve da uništi njihovu sreću.

Alvaro Monatno

Fabian Robles

Alvaro Monatno

Fabian_Robles_t

Julijin brat je arogantni, nasilni mladić koji se koristi očevim ugledom kako bi dobio ono što želi. Prema ženama se odnosi kao prema smeću. Potpuno je beskrupulozan i sposoban je ubiti. Smatra da ima pravo na hacijendu zato što je muškarac i mrzi Juliju, jer ju je otac odabrao za nasljednicu.