Ljubav osvetnika - Sapunice | Sapunice

Ljubav osvetnika

( Hercai )

ljubav-osvetnika

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2019

PRODUKCIJA: Mia Yapım

BROJ EPIZODA: 27

REDATELJ: Cem Karcı i Benal Tairi

AUTOR:

http://miayapim.com/hercai/

Sadržaj serije

Nova turska serija ‘Ljubav osvetnika’ prepuna intriga i velikih tragedija donosi priču o nemogućoj ljubavi koja se rodila iz osvete. Miran cijeli svoj život razmišlja o osveti i ne zna voljeti, dok Rejan mašta o životu princeze iz bajki koje joj je majka pričala te vjeruje u čuda i beskrajnu ljubav. Kad se njihovi putevi sretnu, dogodit će se ljubav na prvi pogled. Putevi ljubavnika neočekivano se sretnu, a između njih rađa se ljubav na prvi pogled. No, ta je ljubav stavljena na kušnju zbog zavjere moćnih obitelji i velikih tragedija koje stoje iza nje.

Rejan je unuka obitelji Sadoglu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Iako su njezini otac Hazar i stric Džihan važne osobe u velikoj obitelji, pravi vođa je njezin djed, Nasuh. Nasuh se loše ponašao prema Rejan, uvijek je bio obzirniji prema njezinoj rođakinji Jaren. Razlog tomu je što Rejan nije njegova biološka unuka. Nesvjesna te činjenice, Rejan ode na jahanje i kad joj se približi Miranov auto, konj se preplaši i Rejan padne. Miran se zaljubi u Rejan i želi se vjenčati s njom. Ta vijest nagna Jaren da se osveti Rejan jer joj preotela voljenog. Nakon vjenčanja, Miran i Rejan odlaze u svoju kuću kako bi započeli svoju vezu, no Miran okonča vezu nakon što prvu noć provede s Rejan zato što je Rejanin otac ubio Miranove roditelje prije mnogo godina, pa je Mirana odgojila baka kako bi osvetio njihovu smrt. S vremenom će tajne biti otkrivene dok će Rejan i Miran pokušati njegovati svoju ljubav unatoč svim zaprekama.

Kako će ljubavna priča, proklijala na tragovima tisućljetne povijesti Midjata, utjecati na sudbinu dvije obitelji? Hoće li zgodni poslovnjak iz Istanbula osvojiti Rejan, čija je ljepota legendarna u cijelome Midjatu? U seriji ‘Ljubav osvetnika’, ljubav na prvi pogled bit će stavljena na veliku kušnju!

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Miran Aslanbey

Akın Akınözü

Miran Aslanbey

akin-akinozu

Miran u Midjat dolazi kao poslovni čovjek iz Istanbula. On cijeli život priprema osvetnički plan koji iznenada remeti neočekivani susret s Rejan prema kojoj gaji osjećaj mržnje. No, nakon njihova susreta, glas njegova srca postaje sasvim drugačiji.

Rejan Şadoğlu

Ebru Şahin

Rejan Şadoğlu

ebru-sahin

Pripadnica obitelji Şadoğlu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Njezina je ljepota legendarna u cijelom kraju. Sasvim neočekivano zaljubi se u Mirana, a njihova veza potiče rat između dvije obitelji.

Sultan Aslanbey

Gülçin Santırcıoğlu

Sultan Aslanbey

gulcin-santircioglu

Hazar Şadoğlu

Serhat Tutumluer

Hazar Şadoğlu

serhat-tutumluer-2

Gönül Aslanbey

Oya Unustası

Gönül Aslanbey

oya-unustasi

Nasuh Şadoğlu

Macit Sonkan

Nasuh Şadoğlu

macit-sonkan

Glava najmoćnije obitelji u Midjatu i Rejanin djed. Prema Rejan se oduvijek odnosio loše zbog toga što ona nije njegova biološka unuka, a za Mirana smišlja osvetnički plan.