Los Victorinos - Sapunice | Sapunice

Los Victorinos

( Los Victorinos )

Victorinos_najava_1.gif

ZEMLJA PROIZVODNJE: Kolumbija

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Telemundo

BROJ EPIZODA: 153

REDATELJ: Ramiro Meneses i Mario Mitriotti

AUTOR: Gustavo Bolívar i Miguel Otero Silva

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Los_Victorinos

Sadržaj serije

Los Victorions je priča o momcima Victorinu Manjarresu, Victorinu Gallardu i Victorinu Morau su koji se međusobno ne poznaju, različitog su društvenog staleža, različitog odgoja i razmišljanja. Međutim, postoji nešto što ih ipak spaja. Osim što dijele isto ime, rođeni su iste godine, istog mjeseca, istog dana i sata, a na sam dan njihovog rođenja, poznati prorok predvidi njihovu strašnu sudbinu – onog dana kada se trojca Victorina po prvi puta susretnu, jedan od njih će umrijeti.

Ova kolumbijska sapunica puna akcije i napetosti nastala je kao remake serije „Cuando Quiero Llorar No Lloro“, telenovele koja je u Kolumbiji još davne 1991. godine postala nezaboravan hit na temelju romana venecuelanskog pisca Moguela Otera Silve. Telenovela „Los Victorinos“ odličan je spoj ljubavnih i obiteljskih problema, spletkarenja, mafijaških obračuna i sraza bogatih i siromašnih, koja je osvojila gledatelje diljem svijeta.

Kako se sudbina poigrala s glavnim likovima, hoće li se ikada sresti i što će se dogoditi kada do toga dođe, gledatelji RTL Televizije će moći saznati ako budu pratili „Los Victorions“ koja se počinje emitirati već sljedećeg četvrtka.

Komentari

Glumci

Victorino Mora

Mauricio Ochmann

Victorino Mora

Mauricio-Ochmann-t

Otkad se rodio, život Victorina More pun je mržnje i nasilja. Njegova majka, Lina Maria, rodila ga je u očajnim uvjetima u neuglednom stanu na rubu grada, a pri porodu su joj pomogli najbolji prijatelji, Rafael i Amparo. Zbog majčine neizmjerne hrabrosti i ljubavi, Mora obeća da će se uvijek brinuti o njoj, upravo onako kako i zaslužuje. S druge strane, Mora mrzi svog oca Victora Huga i smatra ga najvećim zločincem, ponajviše zato što je lošim odgojnim metodama svoje dijete pretvorio u delikventa. Najveća mu je želja bila da postane nogometaš, no kako je odmalena gonjen osvetom i mržnjom, Mora nikada neće imati normalan život s voljenim osobama i nikada neće težiti boljem životu bez lopovluka i kriminala, baš kao i njegov otac.

Victorino Manjarres

Roberto Manrique

Victorino Manjarres

Roberto-Manrique-t

Victorino Manjarres je imao problematično djetinstvo. Njegova majka Marina u potpunosti je pokorna svom suprugu i nikada se ne suprotivlja njegovim opsesivnim metodama odgoja, dok je otac Efrain, oficir opsjednut svojim poslom i ljubavlju za domovinom, od rođenja učio sina životnim pravilima i besprijekornoj disciplini te mu usadio volju da i sam postane vojnik kad odraste. Manjarres je diplomirao na vojnoj akademiji uz sve počasti za svoj detektivski rad. U vojnim i policijskim krugovima Manjarres je poznat po svojoj profesionalnoj etici, nepotkupljivosti i perfekcionizmu, što je bio glavni faktor za njegovo promaknuće u načelnika vojne postrojbe zadužene za uhićenje najjačih članova mafije.

Victorino Gallardo

Arap Bethke

Victorino Gallardo

Arap-Bethke-t

Način na koji je Victorino Gallardo došao na svijet uvelike je obilježio njegovo odrastanje i odnos s roditeljima. Slučajno začet u žaru požude, orgija, droge i alkohola, Gallardo postaje crno sjeme svojih bogatih roditelja, spoj svega negativnog u svijetu elite. Njegova majka Angela depresivna je alkoholičarka, a otac Alejandro ovisnik o kokainu koji nezaustavljivo troši obiteljsku imovinu. Oboje su provodili više vremena na zabavama, opijajući se i drogirajući, nego odgajajući vlastitog sina. Niti sam Gallardo nije bitno drugačiji od svojih roditelja. Osim što sve dublje tone u svijetu kockarske mafije i nemilice troši obiteljski novac, Gallardo je nepopravljivi prevarant koji ne mari za ljudske vrline, poštovanje i žensku ljubav, već mu je jedini cilj steći što veće bogatstvo na ilegalan način.