Luda ljubav - Sapunice | Sapunice

Luda ljubav

( Mad Love )

Luda-ljubav.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: CBS

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Luda ljubav je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti. U epicentru ove romantične i humoristične serije smještene u New Yorku su četiri prijatelja: Ben i Larry te Kate i Connie. Ben i Kate se slučajno upoznaju na vrhu ‘Empire State Buildinga’ i zaljube se na prvi pogled. Druženjem upoznaju Benovog prijatelja Larryja i Kateinu prijateljicu Connie. Larry i Connie se ne slažu najbolje od samog početku, jer su oboje poprilično cinični. Nakon nekog vremena, Larry i Connie ostvare bolji odnos.

Od redateljice ‘Kako samo upoznao vašu majku’, ‘Prijatelji’ i ‘Dva i pol muškarca’ dolazi priča o ljubavi koju je režirala Pamela Fryman, dobitnica Emmyja za popularnu sapunicu ‘Santa Barbara’. Pamela Fryman režirala je većinu epizoda serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’ i epizode mnogih drugih humorističnih serija kao što su ‘Just Shoot Me’, ‘Dva i pol muškarca’, ‘Prijatelji’ te ‘Kralj Queensa’. Osvojila je dva Emmya za seriju ‘Santa Barbara’. Nominirana za dva Emmyja zbog humoristične serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’.

Scenarist serije ‘Luda ljubav’ Matt Tarses producirao je većinu epizoda hit serije ‘Stažist’, ‘Najgori tjedan’ i ‘Sports Night’. Osvojila je Emmy nominaciju 2005. godine za seriju ‘Stažist’.

Komentari

Glumci