Lugarnica - Sapunice | Sapunice

Lugarnica

( Forsthaus falkenau )

LUGARNICA_XVIII_04.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Austrija

GODINA PROIZVODNJE: 1989

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 309

REDATELJ: Andreas Drost

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

On je mlad, seksi, zgodan, a k tome brižan otac. U prirodnim prostranstvima snalazi se kao kod kuće i zna izliječiti bolesne životinje. Prelijepo da bi bilo istinito? POnovno pogledajte doživljaje Stefana Leitnera, kojega glumi Hardy Krüger mlađi, novi lugar u XVIII. sezoni Lugarnice, koji je seriji dao dobrodošao nov zamah i snagu.

Neuništiva serija ZDF-a u ovoj se sezoni može pohvaliti posve novom glumačkom podjelom, koja je, kao i prethodne sezone, privukla mnogobrojne gledatelje.

Što novi lugar radi u Bavarskoj šumi? Razapet je između svojih lugarskih obveza, zahtjeva svoje buntovne kćeri, tinejdžerice, neprilika što ih izaziva njegov otac i romantične žudnje svojeg srca. Naime, udovac se ubrzo zaljubi u seosku liječnicu Sonju, emancipiranu majku dvoje djece.

Kad ga pitaju koje bi bilo njegovo zanimanje iz snova da nije postao glumac, Hardy Krüger mlađi smjesta odgovara: lugar. Njegova ljubav prema prirodi potječe još iz djetinjstva u Tanzaniji, kad je odrastao na farmi Momella, na kojoj je proslavljeni Howard Hawks snimao film “Hatari” s Johnom Wayneom i Krügerovim ocem, Hardyjem starijim, u glavnim ulogama. Nakon studija glume u SAD-u, Hardy mlađi osvojio je mnogo obožavatelja, glumeći u seriji “Protiv vjetra” te u nekoliko međunarodnih igranih filmova i televizijskih mini-serija.

Kao Stefan Leitner, kanadski lugar koji se nakon ženine smrti vraća svojim korijenima u Njemačku, Hardy Krüger mlađi pomno nastavlja tragom Christiana Wolffa, omiljenog lugara, koji je glumio u 230 epizoda te serije, od njezina početka do 2006.

Komentari

Glumci