Malcolm u sredini - Sapunice | Sapunice

Malcolm u sredini

( Malcolm in the Middle )

Malcolm_u_sredini_1.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2000

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 151

REDATELJ:

AUTOR: Linwood Boomer

http://

Sadržaj serije

Proglašavana nekoliko puta najboljom obiteljskom humorističnom serijom koju voli gledati i staro i mlado, „Malcolm u sredini“ vraća se na male ekrane sa 151 epizodom, dakle sa svim epizodama snimljenim u sedam sezona. Urnebesno komične, ali i dirljive avanture inteligentnog klinca Malcolma koji pokušava odrasti i zadržati prisebnost u obitelji u kojoj je uvijek netko na rubu živaca (najčešće majka) ili nekog izgreda (muški dio obitelji), ponovno će uveseljavati gledatelje svake radne večeri. I dok svi, manje-više, znamo tko su glavni likovi ove serije, koja je sedam punih godina nasmijavala gledateljstvo širom svijeta, manje je poznato što ti isti glumci rade danas.

Glumac koji je utjelovio Malcolma, Frankie Muniz, u posljednjih se šest godina posvetio glumi u filmovima (Agent Cody Banks, Veliki debeli lažljivac…) i posuđivao glas u animiranim filmovima (Zebra trkačica, Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman…), ali je sve više vremena posvećivao karijeri profesionalnog vozača automobila. Njegova serijska braća, glumci Justin Berfield (Reese), Christopher Masterson (francis) i Erik Per Sullivan (Dewey) imali su manjih glumačkih ostvarenja poslije „Malcolma“, ali su se radije posvetili privatnom životu, nego holivudskoj mašineriji…

Za razliku od djece, glumci Jane Kaczmarek i Bryan Cranston imali su pune ruke posla nakon „Malcolma“. Kaczmarek, koja je za ulogu majke Lois bila čak sedam puta nominirana za nagradu Emmy i triput za Zlatni globus, posuđivala je glas sutkinji u „Simpsonima“, imala jednu od glavnih uloga u serijama „Grupna terapija“ i „Raising the bar“, te glumila u nekoliko televizijskih filmova. Pristavši glumiti glavnu ulogu u intrigantnoj, i izuzetno hvaljenoj seriji „Na putu prema dolje“, njezin kolega Cranston dokazao se američkoj, vrlo kritičnoj glumačkoj branši da zna glumiti i potpuno drugačije uloge od Malcolmovog tate Hala. Cranston se prije te serije, za koju je dobio svoja prva i, zasad, jedina tri Emmyja, pojavljivao u mnogim filmovima (Mala miss Amerike, Zaraza, John Carter…) i serijama (Kako sam upoznao vašu majku, American dad…).

Komentari

Glumci