Marina - Sapunice | Sapunice

Marina

( Marina )

Marina

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA: Telemundo

BROJ EPIZODA: 169

REDATELJ: Mary-Kartheryn Kennedy i Rafael Uriostegui

AUTOR: Inés Rodena

http://www.telemundoeventos.com/marina

Sadržaj serije

U Acapulcu, najljepšem meksičkom gradu, lijepa Marina radi kao vozač turističkog brodića koji svakodnevno obilazi gradsku obalu. Njezin skroman i miran život do temelja se sruši iznenadnom majčinom smrću, ali i nasljeđivanjem dijela bogatstva obitelji Alacorn Morales i selidbom u njihovu raskošnu obiteljsku vilu. Prestrašena i zbunjena tragičnim gubitkom voljene majke, Marina polako doznaje svoj pravi identitet, ali i istinu o ocu koji ih je napustio dok je bila mala. Osim što je njezin otac brat bogatog i moćnog vlasnika najveće brodarske kompanije u Acapulcu, Guillerma Alarcon Ferrere, Marina saznaje i za svoju polubraću, koja su nakon očeve smrti ostala pod patronatom svog ujaka.

U novom domu Marinu neće dočekati topla dobrodošlica svih ukućana. Osim dragog ujaka Guillerma, koji ju je prihvatio raširenih ruku, nitko drugi nije sretan zbog njezinog iznenadnog dolaska. Među njenim najvećim neprijateljima je Alberta de Alacron Morales, žena Marininog pokojnog oca i članica visokog društva. Njena svakodnevna zloba, prezir i prkos prema Guillermu i Marini nema granica pa će učiniti sve kako bi se domogla dijela bogatstva koji joj nikada nije pripadao. Osim zlobne Alberte, Marina će morati izbjegavati i njenog sina, Ricarda Alarcona Moralesa, u kojeg se zaljubila već pri prvom pogledu. Zgodni i šarmantni Ricardo već nekoliko godina živi u nesretnom i burnom braku s temperamentnom Adrianom, koju nikada istinski nije volio, a oženio ju je samo zato da bi udovoljio svojoj majci. Ricardo nikad nije znao što bi učinio sa svojim životom, ali zato oduvijek voli svoj visoki društveni status i maksimalno uživa u njemu – uz to što oblači najbolju i najskuplju odjeću, Ricardo se obožava zabavljati na zabavama i uživati u najekstremnijim sportovima. No neće proći puno vremena da shvati kako su Marinina ljepota i skromnost jednine stvari koje ga ispunjavaju.

Dolaskom u novi svijet bogatih i slavnih, Marina će biti svačija meta zavisti i ismijavanja, što od samih članova obitelji Morales, što od ostalih pripadnika društvene elite. No Marina će se bez imalo muke uspjeti suprotstaviti svojim neprijateljima, a pomoću neodoljive, divlje i jedinstvene osobnosti zadobit će mnogo prijatelja, među kojima je i sam Ricardo, koji će se ubrzo ludo zaljubiti u Marinu i s njom se vjenčati. Međutim, Marina neće imati mira niti u braku jer će mnogi ljudi činiti ružne stvari kako bi ih zauvijek razdvojili…

Komentari

Glumci

Marina Hernandez

Sandra Echeverria

Marina Hernandez

Sandra-Echeverria

Lijepa Marina radi kao vozač turističkog brodića koji svakodnevno obilazi gradsku obalu. Njezin skroman i miran život do temelja se sruši iznenadnom majčinom smrću, ali i nasljeđivanjem dijela bogatstva obitelji Alacorn Morales i selidbom u njihovu raskošnu obiteljsku vilu. Prestrašena i zbunjena tragičnim gubitkom voljene majke, Marina polako doznaje svoj pravi identitet, ali i istinu o ocu koji ih je napustio dok je bila mala. Osim što je njezin otac brat bogatog i moćnog vlasnika najveće brodarske kompanije u Acapulcu, Guillerma Alarcon Ferrere, Marina saznaje i za svoju polubraću, koja su nakon očeve smrti ostala pod patronatom svog ujaka.

Ricardo Alarcon Morales

Manolo Cardona

Ricardo Alarcon Morales

Manolo-Cardona-t

Zgodni i šarmantni Ricardo već nekoliko godina živi u nesretnom i burnom braku s temperamentnom Adriannom, koju nikada istinski nije volio, a oženio ju je samo zato da bi udovoljio svojoj majci. Ricardo nikad nije znao što bi učinio sa svojim životom, ali zato oduvijek voli svoj visoki društveni status i maksimalno uživa u njemu - uz to što oblači najbolju i najskuplju odjeću, Ricardo se obožava zabavljati na zabavama i uživati u najekstremnijim sportovima. No neće proći puno vremena da shvati kako su Marinina ljepota i skromnost jednine stvari koje ga ispunjavaju.

Guillermo Alarcon Ferrer

Humberto Zurita

Guillermo Alarcon Ferrer

Humberto-Zurita-t

Vlasnik je najveće brodarske kompanije u Acapulcu. U prošlosti je bio zaljubljen u Rosu, no zbog neuzvraćene ljubavi je otišao od kuće. No ipak, nakon Rosine smrti, on postaje Marinin skrbnik i usprkos svima koji Marinu doživljavaju kao neprijatelja, on je dočeka raširenih ruku. Nakon nekog vremena shvaća da je Marina dobra djevojka i odlučuje ju priznati kao svoju nećakinju.

Adriana

Sandra Destenave

Adriana

Sandra-Destenave-t

Ricardova trudna supruga, s kojom Ricardo već nekoliko godina živi u nesretnom i burnom braku. Adriannu Ricardo nikada nije istinski volio, a oženio ju je samo zato da bi udovoljio svojoj majci. Dijete koje Adrianna nosi zapravo nije Ricardovo, već je pravi otac Ricardov prijatelj Julio, koji počinje osvajati Marinu. Adrianna pobaci, no to je ni malo ne pogodi, s obzirom na to da je ostala trudna samo da bi zadržala Ricarda. Unajmljuje Julia da otme i ubije Marinu.

Laura Zaldivar

Aylin Mujica

Laura Zaldivar

Aylin-Mujica-t

Jedina koja se postavila zaštitnički i prijateljski prema Marini. Odbija novčanu ponudu Adrianne da Marinu proglasi ludom i tako je diskreditira kod Guillerma. U teškim trenucima jedini je Marinin oslonac.

Julio

Carlos Caballero

Julio

Carlos-Caballero-t

Ricardov najbolji prijatelj i otac Adrianninog nerođenog djeteta. Beskurpulozan čovjek koji se zaljubio u Adriannu i na njezin nagovor otima Marinu i odlućuje ju ubiti. Slijepo sluša naređenja Adrianne i Alberte.

Alberta Morales viuda de Alarcon

Susana Dosamantes

Alberta Morales viuda de Alarcon

Susana-Dosamantes-t

Žena Marininog pokojnog oca i članica visokog društva. Nakon smrti Marininog oca ona postaje najljući neprijatelj Marine i na sve moguće načine je pokušava uništiti. Zabrinuta da bi Marina mogla postati nasljednik odlučuje uzeti stvari u svoje ruke i pomoći pri otmici Marine. Za potpunu sreću fali joj samo unuk koji bi joj trebali podariti Ricardo i Adrianna.