Melek - Sapunice | Sapunice

Melek

( Benim Adim Melek )

melek

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2019

PRODUKCIJA: TRT1

BROJ EPIZODA: 66

REDATELJ: Cem Akyoldas

AUTOR: Sureyya Yasar Onal

https://www.trt1.com.tr/diziler/benim-adim-melek

Sadržaj serije

Nova TV svojim gledateljima ovoga ljeta donosi još jednu uspješnu tursku seriju – ‘Melek’, a glavnu ulogu u njoj tumači poznata televizijska glumica Nehir Erdogan koja će utjeloviti brižnu majku Melek. Osim Nehir Erdogan, u seriji ćemo moći gledati i turskog pjevača Ahmeta Kutsija Karadoğana kao Halila, muškaraca za kojeg se Melek trebala udati te kazališnog i televizijskog glumca Kaana Čakira koji će utjeloviti Melekinog supruga Alpaja.

Ova serija priča je o dvije obitelji Karadag i Širhan koje su bliske stoljećima i do čijeg je razdora došlo kada se kći obitelji Karadag, Melek, suprotstavila naredbi patrijarha u kojem živi. Melek se ne želi udati i na dan zaruka pobjegne, ali stvari u budućnosti ne ispadnu kako je zamislila.

U prvoj epizodi gledatelji će imati prilike upoznati Melek koja je, pobjegavši iz patrijahalne obitelji došla živjeti u Berlin. Ružne vijesti koje jednog jutra dobije izokrenu joj život naopačke. Rastrgana između djece i braka mora donijeti tešku odluku. Unatoč svoj patnji, ustaje na noge da djeci pruži bolju budućnost. Melek želi svom ocu povjeriti djecu prije smrti, ali shvaća da majčinstvo nije predaja, nego život za svoju djecu. S nadom kreće na put i dok se suočava s bolnom prošlošću, u novom je životu očekuju još veći problemi. ‘Melek’ je priča o ženi koja ponovno gradi svoj život sa svojom djecom i obitelji.

Komentari

Glumci

Nehir Erdoğan

untitled-3

Ova priča počinje kada se kći obitelji Karadag, Melek koja je na prvoj godini studija i Halil, sin obitelji Širhan koji je apsolvent, trebaju vjenčati. Melek se ne želi udati, ali ne može se usprotiviti ocu. Tradicija i kultura priječe je u tome. Na dan zaruka pobjegne, ali stvari ne ispadnu kako je planirala.

Ahmet Kutsi Karadoğan

melek-29-1024x683

Halil, sin obitelji Širhan koji je apsolvent. Halil je jedinikoji ne može prežaliti Melek. Osjećaji koje nosi u srcu su mu teret. Ne možegovoriti o svojoj ljubavi. Ne može reći ni riječi. Ništa ne može osjećati niprema komu drugom.

Kaan Çakir

untitled-2

Čovjekom kojeg Melek voli i s kojim bježi u Berlin na dan zaruka s Halilom. Godinama kasnije, unatoč dugom razdoblju koje suproveli zajedno i troje djece, stvari između nje i Alpaja se poremete. Alpaj se od nje želi rastati i traži skrbništvonad djecom.

Mustafa Mert Koç

melek_1-6-1024x683

Şerif Sezer

serif-sezer