Na granici: Mama i sin pronašli rješenje - Sapunice | Sapunice

Srijeda 4. 12. 2019.

na-granici-234534

Na granici: Mama i sin pronašli rješenje

Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije ‘Na granici’.

Zdenko je u panici, jer će se na kamerama vidjeti kako Mate nikad nije bio ozlijeđen pa je i njegov zahtjev za odštetom lažiran. Ante i Gordana dolaze u postaju izbrisati snimke. Zorka je shrvana kada izgubi i zadnjeg dobavljača, ali Petra ima novu ideju. Na Zorkino zgražanje, Petra poziva Kunca. Mijo, Nediljko i Andrija na Žutelijin savjet posjećuju vlasnika mesnice Buco i pozivaju ga da dođe u Lokvicu. Žele organizirati prezentaciju za Bucu pa zovu u pomoć Dadu, Karlu i Luku. No, Petra odvlači dečke u akciju pa muškarci ostaju bez mladih snaga. Andrija, Mijo i Nediljko planiraju doček za Bucu kako bi ga impresionirali i izvukli od njega što više novaca.

untitled-4

Nakon što je vidio prilog na TV-u, Marko shvaća kako Buco možda nije Buco te nastavlja istragu i naposljetku nalazi dokaz kako se doista radi o kriminalcu Jozi Dizeldorfu. Željka diže policiju na noge, idu ga tražiti u šumu.

Ne propustite seriju ‘Na granici’ od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari