Na putu prema dolje - Sapunice | Sapunice

Na putu prema dolje

( Breaking Bad )

Breaking-Bad.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 33

REDATELJ:

AUTOR: Vince Gilligan

http://

Sadržaj serije

Walter White (Bryan Cranston) svojedobno je bio uspješan kemičar i radio u prestižnom državnom laboratoriju. No završio je kao predavač apatičnim srednjoškolcima u Albuquerqueju te obavlja dopunski posao u praonici automobila kako bi spojio kraj s krajem. Sa suprugom Skyler (Anna Gunn), koja je ostvarila pristojnu karijeru prodajući i kupujući stvari na eBayu, odgaja sina Waltera Ml.( RJ Mitte), tvrdoglavog sedamnaestogodišnjaka s čijom se cerebralnom paralizom bori cijela obitelj. No sve su to sitni problemi u odnosu na najnovije Walterovo otkriće. Dan nakon proslave pedesetog rođendana, na kojoj su glavna atrakcija anegdote o žustroj borbe protiv droga njegova šogora policajca za narkotike, Hanka Welda (Dean Norris), Walteru odjednom pozli.

U nastavcima treće sezone, serije ‘Na putu prema dolje’  kemičar i preprodavač droge Walter (Bryan Cranston), želi vratiti poljuljano suprugino (Anna Gunn) povjerenje te joj priznaje kako se bavi proizvodnjom i krijumčarenjem droge zbog čega ona ,sva zaprepaštena, odmah zatraži razvod. U međuvremenu Gus ponudi Walteru tri milijuna dolara da proizvodi narkotike za njega, uz što mu nudi osiguranje s državne razine i briljantnog asistenta Galea (David Costabile). S druge strane, Jesse (Aaron Paul) sam počinje s proizvodnjom te je tajno prodaje, ali mu uskoro Hank koji radi za DEA –u staje na put s dokazima za njegovo uhićenje. Kako bi se obranio, Jesse prijeti Walteru da će i njega izdati policiji ako ga privedu, stoga mu Walter ponudi Galeovo mjesto u laboratoriju.

Dok gledatelji Doma TV-a imaju priliku uživati u trećoj sezoni popularne serije, američka publika upoznaje se s petom sezonom. Prva epizoda pete sezone koja se prikazuje na kabelskom kanalu AMC, najgledanija je u povijesti serije. Da je riječ o iznimno popularnoj seriji svjedoči podatak da je prvi nastavak nove sezone pogledalo čak 2,9 milijuna gledatelja diljem SAD-a.

Komentari

Glumci