Načelnica - Sapunice | Sapunice

Načelnica

( The commander )

COMMANDER_V_Abduction_01.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Velika Britanija

GODINA PROIZVODNJE: 2003

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 16

REDATELJ: Gillies MacKinnon

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Zvijezda serija “Načelnica” i “Nijemi svjedok”, nagrađivana glumica Amanda Burton u premijernoj, petoj sezoni serije, u ulozi načelnice Blake, suočena je s dva strašna zločina – novorođenče je nestalo iz rodilišta i netko je brutalno ubio staricu. Šok tih zločina još je veći kad načelnica dozna da je oteto dijete detektiva Douga Jamesa, a ubijena je majka detektiva Briana Halla.

Tijekom rješavanja slučaja do izražaja sve više dolazi individualan i osobit pristup načelnice Blake policijskoj istrazi. Hoće li žrtvovati vlastitu karijeru u pokušaju dokazivanja da je ono što vjeruje istina?

Uz Amandu Burton u seriji glume Mark Lewis Jones u ulozi detektiva Douga Jamesa, Paul Brightwell u ulozi detektiva Briana Halla te Dilys Laye, kao i nagrađivana glumica Crissy Rock i Jennifer Ellison u ulozi majke i kćeri uključene u istragu otmice novorođenčeta.

Načelnica: Otmica donosi još jedan težak slučaj za načelnicu Blake i njezinu ekipu.

Autorica Lynda La PLante kaže:

“Ova specijalna trodijelna epizoda neprekidni je uzavreli lonac emocija, a načelnica Blake stavljena je na osobnu i profesionalnu kušnju kao nikada dosad.

Rad s ekipom Načelnice je, kao uvijek, veliki užitak. Sretna sam što radim s tako darovitim glumcima te što mogu predstaviti neke sjajne mlade umjetnike, kao i izvrsnog redatelja Gilliesa MacKinnona. Zbilja vjerujem da smo stvorili nešto osobito.”

Komentari

Glumci