Nakon 'Sudbine', markantnoga glumca Serdara Özera gledamo i u uspješnici 'Nauči me voljeti' - Sapunice | Sapunice

Petak 21. 7. 2017.

nauci_me_voljeti4

Nakon ‘Sudbine’, markantnoga glumca Serdara Özera gledamo i u uspješnici ‘Nauči me voljeti’

Markantnog turskog glumca Serdara Özera hrvatska je publika upoznala kao nemilosrdnog negativca Maksuta u najgledanijoj seriji ove godine, ‘Sudbini’, no iako ga na malim ekranima više ne pratimo kao Maksuta, gledatelji Nove TV imaju ga priliku gledati u novoj turskoj uspješnici ‘Nauči me voljeti’, i to u ponešto drugačijoj ulozi.

Naime, Özer u seriji tumači Engina, Alperova najboljeg prijatelja kojega, iako radi za kriminalca Hašmeta i za njega obavlja prljave poslove, nije napustila ljudskost i suosjećajnost. Engin čini sve što može kako bi pomogao svojem prijatelju Alperu, pa mu tako pronađe posao u Hašmetovu restoranu, što pak rezultira njegovim sudbonosnim susretom s prelijepom Lejlom.

S obzirom na to da su mu uloge u ‘Sudbini’ i ‘Nauči me voljeti’ donijele slavu u Turskoj, ali i izvan njezinih granica, poznati je glumac jednom prilikom izjavio: „Uživanje u slavi vrlo je ugodno iskustvo, no važno je biti čovjek jer slava odlazi. Danas ste poznati, sutra više niste. A ono što je bitno je kako te doživljavaju ljudi u svakodnevnom životu. Stoga, kad bih imao priliku birati, milijun puta bih želio živjeti na isti način!“

sudbina-1

U nastavcima koje smo imali prilike gledati ovih dana, bijes koji Hašmeta obuzme kad ugleda Lejlu kod Irfana odražava se na Enginu, koji pak povlači jedan iznenađujući potez kojim utječe na Alperovu odluku o Lejli, i to nakon što je napokon poljubi!

U nastavcima koji nas očekuju vidjet ćemo što će dogoditi kad se Engin nađe licem u lice s Onurom i njih dvojica se obračunaju. Alpera očekuju velike promjene, no hoće li Engin biti uz njega? Pogledajte u novim nastavcima serije ‘Nauči me voljeti’, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

nauci_me_voljeti3

Komentari