Nasljednica s Vendavala - Sapunice | Sapunice

Nasljednica s Vendavala

( La Mujer de Vendaval )

Zena-s-Vendavala-najava

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2012

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 150

REDATELJ: Oscar Morales

AUTOR: Camilo Hernández

http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/la-mujer-del-vendaval/

Sadržaj serije

Nasljednica s Vendavala je priča o Marceli Morales koja uskoro treba dobiti majčino nasljedstvo, no da bi ga dobila, mora ispuniti majčin uvjet: udati se! Ta majčina ostavština Marceli je posljednja nada da spasi imanje koje je pod hipotekom. Zato Marcela daje oglas u novine i traži budućega supruga. Alessandro Castelo, jedan od mnogih muškaraca koji su se javili na njezin oglas, bogati je nasljednik poznatog hotelskog lanca Toscana.

Krijući se pod maskama, Marcela i Alessandro susretnu se na plaži. Tijekom te večeri vrijedna obiteljska ogrlica nestane iz Alessandrova doma, a Marcela postane glavna osumnjičenica za tu krađu. Kako bi pronašao ogrlicu, Alessandro dolazi na imanje kao Marcelin budući suprug. No njegova strast prema njoj toliko je jaka da utječe na njega, te on želi dokazati da je ona nevina i osvojiti njezinu ljubav. Kako bi to postigao, morat će svladati niz zapreka do ostvarenja njihove ljubavi.

Gotovo svi likovi ove priče protive se toj njihovoj ljubavi. Ponajprije Alessandrovi roditelji koji okrivljuju Marcelu za krađu ogrlice. Tu je i pravi lopov, Nisa, koja želi namjestiti Marceli kako bi prikrila svoj zločin. Zatim tu je i Camilo koji zapravo želi zavesti Marcelu jer misli da je dobila majčino nasljedstvo. Cristián, Alessandrov prijatelj, koji ne vjeruje u njezinu nevinost. Octavia koja mrzi obitelj Castelo i želi im nauditi preotimanjem imanja “El Vendaval” kako bi ga iskoristila u turističke svrhe. G. Timoteo, Octavijin pomagač, varalica i pohlepan muškarac koji želi izvući vlastitu korist. Te María Laura koja se protivi njihovoj ljubavi jer želi Alessandra za sebe.

Neki od njih smišljat će svojevrsnu “kolektivnu zavjeru”. Primjerice, Alba, Marcelina rođakinja, koja će također imati svoju ljubavnu priču. Sagrario i Mateo koji će, također, biti Marcelini saveznici i suočiti se sa Severovim neočekivanim povratkom. Ispast će da je on Sagrarijin suprug za kojega su vjerovali da je mrtav. On će se vratiti nakon krađe Marcelina nasljedstva.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Marcela Morales

Ariadne Díaz

Marcela Morales

Ariadne-Díaz-tttt

Alessandro Castelo

Jose Ron

Alessandro Castelo

José-Ron-tttttt

María Laura Morales

Florencia de Saracho

María Laura Morales

Florencia-del-Saracho-ttttt

Severo Morales

Marco Múntildoz

Severo Morales

Marco-Múntildoz-ttttt

Nisa Castelo

Thelma Madrigal

Nisa Castelo

Thelma-Madrigal-tttt