Nauči me voljeti (Bana Sevmeyi Anlat): Nova turska serija uskoro na Novoj TV - Sapunice | Sapunice

Utorak 20. 6. 2017.

61376033

Nauči me voljeti (Bana Sevmeyi Anlat): Nova turska serija uskoro na Novoj TV

Nova TV donosi novu tursku seriju Nauči me voljeti (Bana Sevmeyi Anlat) s popularnim turskim glumcem Kadirom Doguluom i Sedom Bakan u glavnim ulogama.

Lejla je rastavljena majka malenog dječaka koju su okolnosti prisilile da živi u roditeljskom domu. Želi otići i svojem sinu pružiti bolji život budući da se ne slaže s pomajkom i braćom. U očaju odlučuje se udati za Hašmeta.

61376034

On je bogat i poznat biznismen, a ujedno i šarmantan. No ima i mračnu stranu, i kad ona na dan vjenčanja to napokon otkrije, u strahu za sinovu budućnost odluči pobjeći.

61376032

Alper, jedan od Hašmetovih zaposlenika, nehotice pomogne Lejli u bijegu. On se bori da sam othrani svoju kćer nakon prometne nesreće poslije koje je njegova žena završila u komi i u kojoj je smrtno stradao njegov brat.

61376035

Tek je počeo dovoditi svoj život u red i otmica buduće žene njegova novog šefa zaista mu nije bila u planu. No, kada čuje za Hašmetovo ponašanje, jedino što želi jest zaštititi Lejlu i njezina sina Ruzgara.

61376031

Lejla i Alper uskoro se zaljubljuju, usprkos kompliciranim okolnostima, i iako se trude držati podalje jedno od drugoga, sudbina ih nastavlja spajati. U međuvremenu, Lejlin će život postati još problematičniji. Naime, ona počinje raditi za svoju pravu majku Džanan, iako ni jedna ni druga ne znaju da su majka i kći. Džanan je teška, no ambiciozna poslovna žena koja ni u čemu nije neuspješn, osim možda u majčinstvu.

Može li Lejla s Alperom pronaći bolji život i izboriti se za pobjedu ljubavi nad svim nedaćama?

Uskoro na Novoj TV gledajte novu seriju ‘Nauči me voljeti’.

Komentari