Nauči me voljeti - Sapunice | Sapunice

Nauči me voljeti

( Bana Sevmeyi Anlat )

nauci-naslovna

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2016

PRODUKCIJA: Fox Turkey

BROJ EPIZODA: 44

REDATELJ:

AUTOR: Deniz Akçay

http://www.fox.com.tr/Bana-Sevmeyi-Anlat/

Sadržaj serije

Nauči me voljeti je priča o Lejli, rastavljenoj majci malenog dječaka koju su okolnosti prisilile da živi u roditeljskom domu. Želi otići i svojem sinu pružiti bolji život budući da se ne slaže s pomajkom i braćom. U očaju odlučuje se udati za Hašmeta. On je bogat i poznat biznismen, a ujedno i šarmantan. No ima i mračnu stranu, i kad ona na dan vjenčanja to napokon otkrije, u strahu za sinovu budućnost odluči pobjeći.

Alper, jedan od Hašmetovih zaposlenika, nehotice pomogne Lejli u bijegu. On se bori da sam othrani svoju kćer nakon prometne nesreće poslije koje je njegova žena završila u komi i u kojoj je smrtno stradao njegov brat. Tek je počeo dovoditi svoj život u red i otmica buduće žene njegova novog šefa zaista mu nije bila u planu. No, kada čuje za Hašmetovo ponašanje, jedino što želi jest zaštititi Lejlu i njezina sina Ruzgara.

Lejla i Alper uskoro se zaljubljuju, usprkos kompliciranim okolnostima, i iako se trude držati podalje jedno od drugoga, sudbina ih nastavlja spajati. U međuvremenu, Lejlin će život postati još problematičniji. Naime, ona počinje raditi za svoju pravu majku Džanan, iako ni jedna ni druga ne znaju da su majka i kći. Džanan je teška, no ambiciozna poslovna žena koja ni u čemu nije neuspješna, osim možda u majčinstvu.

Može li Lejla s Alperom pronaći bolji život i izboriti se za pobjedu ljubavi nad svim nedaćama?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Leyla Aydın

Seda Bakan

Leyla Aydın

seda-bakan-lejla

Lejla je ranjena žena prema kojoj su se tijekom cijele mladosti ponašali kao prema pokćerki. Iz inata prema ocu upusti se u pogrešnu vezu i dobije dijete. Daje sve od sebe kako bi se nastavila boriti za život sa svojim sinom Ruzgarom.

Alper Eren

Kadir Doğulu

Alper Eren

kadir-dogulu-alper

Alper ima 35 godina, u braku je s Bernom i ima kćer po imenu Čiček, a radi kao voditelj restorana. Život mu pokaže svoju ružnu stranu kad njegova supruga doživi nesreću. Spletom slučajnosti upoznat će Lejlu.

Haşmet Tuğcu

Mustafa Üstündağ

Haşmet Tuğcu

hasmet

Hašmet je sin istambulske obitelji srednjeg staleža. Nakon diplome kreće u poslovni život i brzo napreduje zahvaljujući svojoj čeličnoj volji. Ima i mračnu stranu, a kad se na prvi pogled zaljubi u Lejlu, traži načine da je od nje skrije.

Canan Güngör

Dolunay Soysert

Canan Güngör

24180

Džanan je uspješna i stroga voditeljica izdavačke grupe. Sama je stekla sve svoje uspjehe. Vjeruje u besprijekornost, detaljna je, spretna, ima širok krug prijatelja i poznanika. Svi je se pomalo boje, a u njezinu životu nema mjesta za obitelj...

Berna Eren

Aslı Orcan

Berna Eren

asli-orcan

Alperova žena i Čičekina majka. U zabranjenoj je vezi s Alperovim najboljim prijateljem Onurom. Optužuje Alpera da je nemaran otac i uvijek pronalazi razloge da se s njime svađa.

Onur Bozan

Cemil Büyükdöğerli

Onur Bozan

cemil-buyukdogerli

Alperov, Enginov i Bernin bliski prijatelj s fakulteta Onur je ujedno i profesionalni varalica. Nije mu dovoljno što u poslu vara svojeg najboljeg prijatelja Alpera, nego već dugo održava i zabranjenu vezu s njegovom suprugom Bernom.

Salih Aydın

Kadir Çermik

Salih Aydın

kadir-cermik

Lejlina oca i Džananina bivšeg muža Saliha s Hašmetom od mladosti veže prijateljstvo. Zajedno rade na Hašmetovim mračnim poslovima. Iako je teška karaktera, on je čovjek kojim je lako manipulirati.

Ayla Aydın

Mahperi Mertoğlu

Ayla Aydın

mahperi-mertoglu

Salihova druga žena Ajla je Lejlina pomajka. Ambiciozna je, puca visoko i ne zadovoljava se malim. Tračerica je, a ujedno privlači pozornost svojom drskošću. Ajli je Lejla uvijek predstavljala veliki teret.

Hakverdi Aydın

Bahadır Vatanoğlu

Hakverdi Aydın

bahadir-vatanoglu