Ne diraj mi mamu - Sapunice | Sapunice

Ne diraj mi mamu

ne-diraj-mi-mamu

ZEMLJA PROIZVODNJE: Bosna i Hercegovina

GODINA PROIZVODNJE: 2018

PRODUKCIJA: FIST Produkcija

BROJ EPIZODA:

REDATELJ: Elmir Jukić

AUTOR:

http://fist.co.ba/

Sadržaj serije

Na Novu TV dolazi nova humoristična serija čiji scenarij potpisuje Feđa Isović, ujedno i glavni autor hit serije ”Lud zbunjen normalan”. Režiju serije ”Ne diraj mi mamu” potpisuje Elmir Jukić, a u glavnim ulogama vidjet ćemo između ostalih i Renea Bitorajca i Branka Đurića Đuru koji utjelovljuju partnere odvjetnike Budimira Ćorovića i Zlatka Sljepčevića.

Osim poslovnog odnosa ovaj dvojac vežu i obiteljske poveznice. Naime, Budimir (Rene Bitorajac) koji je Zagrepčanin oženjen je za Sarajku, Zlatkovu sestru. Budimirovu punicu, i Zlatkovu majku Diku utjelovljuje glumica Jasna Diklić. Dika živi s Budimirom, a igrom okolnosti, u jednom trenutku Zlatko ostaje bez svog doma i tako nastaje nefunkcionalna obitelj u jednom stanu: sin, zet i punica, odnosno majka. U kafiću Paragraf 42 koji se nalazi odmah preko puta zgrade Suda, rješavat će se brojne pravno-sudske igre, te rasplitati razni obiteljski problemi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Zlatko Sljepčević

Branko Đurić Đuro

Zlatko Sljepčević

branko-duric-duro

Više puta se ženio i razvodio. S jednom od bivših supruga ima sina Adija (10). Maksimalno neuredan i opušten. Nije neobično ako cigaretu otresa, pa čak i ugasi, na pod kancelarije. Flegman. Sklon alkoholu, lakim ženama i nepopravljivi ovisnik o kocki. Cinik. Dugo spava, konstantno je mamuran i u pravilu kasni gdje god da krene. U uredu ima i mali frižider koji je uvijek pun piva.

Budimir Ćorović

Rene Bitorajac

Budimir Ćorović

rene-bitorajac

Zagrepčanin koji se oženio Sarajkom Merimom, Zlatkovom sestrom. Kompulsivno uredan karakter. Sve mora biti “pod konac”, rese na tepihu moraju biti počešljane. Udovac je, ima kćer Miju. Lakog je fitilja, brzo se iznervira. Slab sa živcima, pa često poseže za sedativima. Precizan i točan, uvijek stiže na vrijeme, nikada ne kasni. Izluđuje ga Zlatkov odnos prema poslu i životu.

Dunja Sunovratilo

Anđelka Prpić

Dunja Sunovratilo

andelka-prpic

Tajnica u Odvjetničkom uredu Ćorović & Sljepčević. Izrazito zgodna djevojka s umjereno razvijenim moždanim vijugama. U suštini dobra osoba koja funkcionira na bazičnim instinktima: seks, hrana, spavanje. Naivna je, što bi se reklo – k'o „mađarska sobarica“, pa je muškarci često iskorištavaju. U stalnim je ljubavnim problemima koje proživljava izrazito emotivno.

Dika Sljepčević

Jasna Diklić

Dika Sljepčević

jasna-diklic

Budimirova punica i Zlatkova mama. Opčinjena astrologijom, vodi život po konceptu horoskopa, a ljude cijeni po njihovom horoskopskom znaku. Ona i Budimir su u stalnom sukobu, ali zapravo su oslonjeni jedno na drugo i ispod hladne komunikacije se krije brižnost koja ispliva s vremena na vrijeme. Voli zvocati i prigovarati, “ona sve zna najbolje”.