Nevjera - Sapunice | Sapunice

Nevjera

( Sadakatsiz )

nevjera

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2020

PRODUKCIJA: BBC Studios, Med Yapim, Mednova, Kanal D

BROJ EPIZODA: 44

REDATELJ: Neslihan Yeşilyurt

AUTOR: Mike Bartlett

https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz

Sadržaj serije

Nova TV od 3. siječnja donosi novu tursku uspješnicu ‘Nevjera’ koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji “Sila”. Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene žena koja je spremna na sve kako bi saznala tko je ljubavnica njenog muža.

Kad je Asja (Cansu Dere) upoznala Volkana (Caner Cindoruk), bila je sama u svom svijetu. Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada, a iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom. Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio, a netom nakon što je završila medicinu, preselili su se u Volkanov rodni grad, u blizini Istanbula. Volkanova je obitelj postala njezina, kao i njegovi prijatelji. Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asja uvijek sanjala. Godinama poslije, Asjina je medicinska praksa uspješna, a Volkanov građevinski posao djeluje kao da raste. Život ne može biti bolji, sve dok Asja nije pronašla dugu, plavu vlas na Volkanovu šalu. Otkrije da Volkan ima aferu s mladom ženom Derin (Melis Sezen).

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Asya Arslan

Cansu Dere

Asya Arslan

cansu-dere

Asja shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazat će da je osveta prevarene žene najveća osveta.

Volkan Arslan

Caner Cindoruk

Volkan Arslan

caner-cindoruk

Čini se da je Volkan savršen obiteljski tip, međutim, idiličan život koji naizgled žive on i Asja pada u vodu kada ona pronađe plavu vlas kose na Volkanovom šalu. Volkan ima komplicirane osjećaje. Osjeća da voli i Asju i Derin, mladu ženu s kojom ima aferu. Asju vidi kao svoju obitelj, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se obitelji, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.

Derin Güçlü

Melis Sezen

Derin Güçlü

melis-sezen

Asja u skrivenom pretincu pronalazi mobitel s pozadinom fotografije mlade žene – Derin, koju Asja poznaje kao kćer jednog od njezinih pacijenata. Preko noći, Derin okreće Asjin i Volkanov brak naopačke. Volkan nema srca prekinuti s Derin, a ostaje za vidjeti koga će naposljetku odabrati.