Nove avanture stare Christine - Sapunice | Sapunice

Nove avanture stare Christine

( The new adventures of old Christine )

NEW_ADVENTURES_OF_OLD_CHRISTINE_5_ep_02_Burning_Love-ScJ_0039ra_58c433e3.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 88

REDATELJ:

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Dobitnica Emmyja Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld, Razarajući Harry, Saturday Night Live) tumači rastavljenu zaposlenu majku Christine Campbell, koja se trudi izaći na kraj sa stresom majčinstva i posla – što ne znači da nije sklona tu i tamo popiti sredstvo protiv prehlade prije spavanja ili usred noći ostaviti sebi poruku na sekretarici.

U petoj sezoni ove urnebesne komedije Christine odlazi na Bahame kako bi riješila zavrzlamu oko useljeničkog statusa svoje najbolje prijateljice Barb, ali zaključuje da bi Barb jedini izlaz mogao biti da se jednostavno uda. A Richard, Christinein bivši muž? On se u međuvremenu udvara Novoj Christine (nadimak koji je dobila da je ne bi miješali sa “starom” Christine) nakon što ga je ona ostavila pred oltarom na kraju prošle sezone. A Christinein 13-godišnji sin Richard krenuo je u više razrede osnovne, no Christine je uvidjela da se time nije riješila tandema zločestih mama. Njezin mlađi brat Matthew, koji živi s njom i pomaže joj da se brine za Ritchieja, i dalje joj je emocionalni oslonac. Može li se Christinein život napokon pomaknuti s mrtve točke?

Autorica Novih avantura stare Christine je Kari Lizer (Will & Grace, Boston Common, Maggie Winters), a izvršni producenti su Lizer i Andy Ackerman (Dva i pol muškarca, Seinfeld, Becker, Wings, Kafić Uzdravlje, Frasier).

Komentari

Glumci