Oluja u raju - Sapunice | Sapunice

Oluja u raju

( Tormenta En El Paraiso )

oluja_u_raju

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2007

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 185

REDATELJ: Aurelio Ávila

AUTOR: Caridad Bravo Adams

http://www.esmas.com/tormentaenelparaiso/

Sadržaj serije

Oluja u raju (Tormenta En El Paraiso) na male ekrane donosi prekrasnu Saru Maldonado u bezvremenskoj priči o sudbini. ‘Oluja u raju’ je snimana na egzotičnim i atraktivnim lokacijama u Quintani Roo u kojoj se nalaze ruševine civilizacije Maya.

Legenda kaže kako je 1519. godine kći majanskog svećenika Ahzaca Ixmyja morala biti žrtvovana bogovima zato što se zaljubila u ‘bijelog’ čovjeka. Zajedno s njenom žrtvom bogovima je kao zalog ponuđen i iznimno vrijedan crni biser. Prema legendi tko god uzme crni biser u svoje vlasništvo nikada neće biti sretan…

Stoljećima je crni biser ležao na dnu mora sve dok ga dva prijatelja Hernan Lazcano i Eliseo Bravo nisu pronašli te tako oslobodili prokletstvo zatvoreno u njemu. Više od pet stoljeća crni biser je ležao na dnu mora, a kada ga je Eliseo dotaknuo oslobodio je Ahzacovo prokletstvo. Odjednom Eliseo je osjetio veliku pohlepu koja je uzrokovala i smrt njegovog partnera Hernana. Iza sebe Hernan je ostavio ženu Analy te tek rođenu kćerkicu Aymar u velikom siromaštvu. Eliseo se nakon toga vraća u Veracruz, no shvati kako se prokletstvo crnog bisera odrazilo i na njegovu obitelj. Naime njegova žena Maria Teresa je napustila njega i svoja tri sina, Davida, Nicolasa i Leonarda.

Kada je ponovno stao na svoje noge Eliseo se oporavio te postao bogat čovjek i vlasnik hacijende ‘Raj’. No tajnu svog bogaćenja Eliseo još nikome nije otkrio. Nakon 20 godina Eliseo svoje sinove odgaja u strogom nadzoru. Najstariji sin David ga razočara, jer ne želi raditi na hacijendi, dok je najmlađi Leonardo previše osjećajan i melankoličan.  Stoga sve nade Eliseo polaže u srednjeg sina Nicolasa, odličnog odvjetnika koji je pravi vođa.

Dok Aymar i Nicolas uživaju u svojoj dubokoj i nevinoj ljubavi novo iskušenje im predstavlja zanosna i opaka Maura Duran kojoj je u cilju dočepati se Nicolasovog bogatstva.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Aymar Lazcano

Sara Maldonado

Aymar Lazcano

Sara_Maldonado_t

Kći Hernana Lazcana i Analy Mayu. Aymar je privlačna mlada žena s predivnim zelenim očima. Potpuno prirodna i šarmantna Aymar je ponosna na svoje podrijetlo. Aymar se zaljubi u Nicolasa te je odlučna boriti se za njegovu ljubav. 

Nicolas Bravo

Erick Elias

Nicolas Bravo

Erick_Elias_t

Nicolas je odgovoran mladić koji se brine za hacijendu te nastavak očevog posla. Nicolas je odvjetnik. Aymar će na prvi pogled osvojiti njegovo srce, no sjeme sumnje u Nicolasovo srce unijet će spletkarošica Maura.

Eliseo Bravo

Alejandro Tomassi

Eliseo Bravo

Alejandro_Tomassi_t

Zgodan, inteligentan i arogantan. Njegova pohlepa za moći i bogatstvom natjerat će ga da izda najboljeg prijatelja Hernana. No prokletstvo crnog bisera ipak će natjerati ovog lika da plati svoje dugove.

David Bravo

Jose_Luis_Resendez_t

Najstariji Eliseov sin. David je snažan, karizmatičan i buntovan lik. Zaljubljive je prirode. Njegova eksplozivnost  donijet će mu mnogobrojne probleme.

Leonardo Bravo

Ernesto D’Alessio

Leonardo Bravo

Ernesto_DAlessio_t

Najmlađi član obitelji Bravo. On je veoma inteligentan i osjećajan te se divi svojoj braći. Leonardo želi biti poput svoje braće Davida i Nicolasa. Kada opaka Maura zavede Leonarda to će na njega imati razaravajući utjecaj.