Onur Saylak: Životna drama Tevfika iz Ranjene ljubavi - Sapunice | Sapunice

Subota 3. 12. 2016.

234324

Onur Saylak: Životna drama Tevfika iz Ranjene ljubavi

Glumac Onur Saylak u seriji „Ranjena ljubav“, koja je na programu RTL-a od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati, igra negativca Tevfika.

Popularni turski 39-godišnji glumac dobio je priliku igrati zapovjednika u turskoj vojsci koji zbog ljubomore upuca najboljeg prijatelja Dževdeta (Halit Ergenc) ne bi li mogao biti s njegovom suprugom Azize (Berguzar Korel).

Onur Saylak u Turskoj je, osim po glumačkim ostvarenjima, poznat i po braku s glumicom Tubom Büyüküstün („Asi“) s kojom ima kćeri blizanke, Mayu i Toprak. Prije nego što su počeli vezu, Tuba i Onur bili su prijatelji, a vjenčali su se u Parizu 2011. godine. Nedugo nakon toga, u siječnju 2012. dobili su kćerkice, a taj sretan događaj  obilježen je Onurovom najtežom životnom pričom. Naime, Tuba je u devetom mjesecu trudnoće pala u komu u kojoj je ležala tjedan dana prije nego što je carskim rezom rodila blizanke. Srećom, sve je završilo dobro, a Onur i Tuba su danas ponosni roditelji petogodišnjih djevojčica.

I dok je on trenutno zauzet snimanjem serije „Ranjena ljubav“, Tuba s Kıvançom Tatlıtuğom snima seriju „Cesur ve Güzel“.

untitled-1

onur-saylak-1234

onur-saylak-345687

Komentari