Opijeni ljubavlju - Sapunice | Sapunice

Opijeni ljubavlju

( Destilando amor )

Opijeni_ljubavlju_001

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2007

PRODUKCIJA: Televisa Internacional

BROJ EPIZODA: 170

REDATELJ: Miguel Córcega

AUTOR: Fernando Gaitán

http://www.esmas.com/destilandoamor

Sadržaj serije

Slikoviti meksički gradić Tequila, Jalisco, mjesto je u kojem se odvija uzbudljiva ljubavna priča “Opijeni ljubavlju”.  Ljubav je gorljiva, čista i snažna, kao i destilirano piće koje nosi ime ovog toplog i plodnog mjesta gdje se to piće proizvodi.

Teresa Hernandez, poznata i pod nadimkom “Gaviota” (galeb) zemljoradnica je koja putuje zemljom sa svojom majkom Clarom radeći na poljima za vrijeme berbe. Svake godine vraćaju se u Tequilu na “jimu”, berbu plavog kaktusa agave, na imanje La Montavena čiji je vlasnik Don Amador, osnivač klana Montavene. On je poslovni čovjek koji se već desetljećima bavi poslovima vezanim za tequilu. Na početku priče Don Amador saznaje da mu se bliži kraj i odluči provesti svoje zadnje dane na svojoj zemlji koju voli.

Nakon njegove smrti njegova obitelj sastaje se na pogrebu. Njegovi unuci, Rodrigo i rođak Aaron doputuju iz Londona gdje pripremaju doktorat. Dva su rođaka odgajana gotovo kao braća no djedova oporuka probudi Aaronovu ljubomoru; u oporuci piše da će njihov prvi potomak raspolagati obiteljskim bogatstvom. Aaron je pun samopouzdanja jer zna da Rodrigo nije spreman za vezu. No dolazi do obrata u priči nakon što Rodrigo upozna Gaviotu.

Mladić i privlačna “jimadora” osjećaju tugu zbog prve ljubavi, njihova tijela, obavijena strašću moraju se rastati. Rodrigo obećava Gavioti da će se za godinu dana, nakon što diplomira, vratiti i oženiti njome. Neposredno nakon njegova odlaska Gaviota saznaje da je trudna i odluči poći u Englesku i potražiti ga, i ne znajući kako svijet nekada zna biti okrutan. Lokalni fotograf je prevari, odluči joj pomoći te ona padne u ruke trgovca bijelim robljem koji je pošalje u bordel u Pariz.

Hrabra žena uspijeva pobjeći i započinje potragu za voljenim muškarcem. Samoj i bespomoćnoj u sporazumijevanju preostaje samo nada i čvrsta ljubav koje je drže u najtežim trenucima. Uz pomoć srdačnog Talijana i skupine engleskih časnih sestara vraća se u Meksiko i nailazi na život koji više nije kao prije. Život  pun gorčine i tuge. Život u velikom gradu gdje su ambicije, mržnja i prijevara svakodnevica; život koji prijeti nevinom srcu da se pretvori u kamen, srcu koje je započelo sudbonosno putovanje…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Teresa Hernandez - Gaviota / Mariana Franco

Angelica Rivera

Teresa Hernandez - Gaviota / Mariana Franco

Angelica-Rivera-t

Teresa Hernandez, poznata i pod nadimkom "Gaviota" (galeb) zemljoradnica je koja putuje zemljom sa svojom majkom Clarom radeći na poljima za vrijeme berbe. Svake godine vraćaju se u Tequilu na "jimu", berbu plavog kaktusa agave, na imanje La Montavena čiji je vlasnik Don Amador

Rodrigo Montalvo

Eduardo Yanez

Rodrigo Montalvo

Eduardo-Yanez-t

Rodrigo je unuk Don Amadora koji nikada nije bio zaljubljen i nije osjećao strast prema ženi. Svu svoju energiju je usmjeravao na sport baveći se kick boksingom. Njegov se sentimentalni život okreće za 360 stupnjeva kada ugleda Gaviotu i otkrije po po prvi puta strast prema ženi. Rodrigo se vraća u London gdje priprema doktorat i obećava Gavioti da će je za godinu dana kada se vrati sa studija oženiti.

Aaron Montalvo

Sergio Sendel

Aaron Montalvo

Sergio-Sendel-t

Rođak Rodriga, uglavnom čovjek teškog karaktera, temperamentan, beskurpulozan, ambiciozan i spreman učiniti sve da bi ostvario svoje ciljeve.U Londonu djeli luksuzni stan sa rođakom Rodrigom i praktički žive kao braća. Studira ekonomiju. Pošto je veoma spretan u ulaganjima i bavi se ekonomijom smatra da će on jednog dana nasljediti obiteljski biznis. Djedova oporuka probudi Aaronovu ljubomoru prema rođaku Rodrigu nakon što sazna da u oporuci piše da će njegov prvi potomak raspolagati obiteljskim bogatstvom. Kada saznaje da se Rodrigo zaljubio u Gaviotu, svim se sredstvima trudi razdvojiti mlade ljubavnike. Pamela Torreblanca je njegova ljubavnica, žena koja će mu ispuniti sve erotske fantazije i obuzdati njegov temperament.

Minerva Olmos

Chantal Andere

Minerva Olmos

Chantal-Andere-t

Aaronova žena koja pati od bolesne ljubomore. Opsesivno hoće roditi dijete Aaronu,koje on tako priželjkuje, ne samo da bi osigurala Montalvino nasljedstvo, već da bi i Aarona vratila na svoju stranu.

Isadora Duarte

Martha Julia

Isadora Duarte

Martha-Julia-t

Žena Rodriga Willfula, lukava, arogantna i vrhunski manipulator. Ima velikih poteškoća u ljubavi pošto su je njeni roditelji udali za Rodriga samo da bi izbjegli obiteljski bankrot. Odlazi živjeti sa Rodrigom prihvačajući stanje koje mu je nametnula, da žive zajedno ali bez bilo kakvih međusobnih emotivnih utjecaja. Nakon nekog vremena, u njoj rastu ženski instinkti i ona pokušava zavesti Rodriga. Kako u tome ne uspijeva, odluči potražiti ljubav u rukama drugog muškarca. Međutim doživljava fijasko i to utjeće na sve aspekte njezinog života.

Pamela Torreblanca

Joana Benedek

Pamela Torreblanca

Joana-Benedek-t

Aaronova ljubavnica, snažna senzualna ljepotica. Nježna, pozitivna duha i optimistična. Kćer Gaspara Torreblanca, utjecajnog industrijalca s kojim ima blizak odnos i koji joj je stalna uzdanica. Njezin odnos s Aaronom je vrlo erotičan i međusobno ovisan. Kada se zaljubi u njega želja joj je da se uda, ali sudbina će se ružno poigrati sa njima.

Sofia Montalvo

Ana Patricia Rojo

Sofia Montalvo

Ana-Patricia-Rojo-t

Sestra Rodriga i Daniele. Lijepa, samosvijesna i sofisticirana. Studira u Londonu englesku književnost i godinama živi sa Jamesom O'Brianom, najboljim prijateljem Rodriga. Veza sa Jamesom je veoma konvencionalna i pomalo entuzijastična, ona je vrlo metodična žena. Smrt roditelja rezultira Jamesovom transformacijom u nesigurnu, prestrašenu i manipulativnu osobu, što se odražava na njegov odnos s bratom Rodrigom. On postaje naklonjen Rodrigovoj ženi u namjeri da spriječi njegov odnos s Gaviotom. To ostavlja gorak okus u njenim ustima i dosta pati zbog toga. Sofia je također ljuta jer nije spomenuta u oporuci.

Daniela Montalvo

Fernanda Castillo

Daniela Montalvo

Fernanda-Castillo-t

Sestra Rodriga i Daniele. Atraktivna, optimistična i sunzualna žena kojoj materijano ne predstavlja ništa u životu. Od bake je nasljedila smisao za pravdu a od djeda spiritualnost i emocionalnu snagu koja se projecira kontinuirano. Ona je boem u familiji, liberalnih pogleda. Studira ples u New Yorku i veoma je neovisna. Za razliku od ostalih članova obitelji na njezin život ne utjeće nasljedstvo koje obitelj posjeduje. Emocionalno se poistovjećuje sa Rodrigom i pokušava spasiti njegovu ljubav sa Gaviotom.