Oprezno s anđelom - Sapunice | Sapunice

Oprezno s anđelom

( Cuidado con el angel )

oprezno_s_andelom.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 195

REDATELJ: Víctor Manuel Fouilloux i Victor Rodriguez

AUTOR: Delia Fiallo

http://www2.esmas.com/cuidado-con-el-angel/

Sadržaj serije

Oprezno s anđelom je priča o Marichuy, mladoj djevojci koja je odrasla u sirotištu nakon kojega je došla živjeti s Candelarijom. Živi u bijedi i povremeno nađe neki honorarni posao kako bi zaradila za život. Jednom prigodom pozira slikaru koji je nakon toga pozove na zabavu. Ona prihvati njegov poziv kako bi zaboravila svoju bolnu prošlost.

Juan Miguel je mladi psihijatar oženjen Vivianom s kojom ne nalazi zajednički jezik. Imaju kćer Mayitu. Juan Miguel posvećuje više vremena svojim pacijentima i studentima nego svojoj ženi, a to mu Viviana neprestano zamjera.

Juan Miguel želi postati vrhunski psihijatar kako bi ispravio nešto što je skrivio u prošlosti, a što ga neprekidno izjeda. Viviana je, s druge strane, žena zainteresirana samo za užitak i zabavu. Jednoga dana prisustvuju prijmu u Velardeovoj vili. Patricio Velarde poznati je sudac i Juan Miguel mu predloži da zajedno rade kako bi pomogli ljudima koji nisu pronašli pravi put u životu. Marichuy je na nekoj drugoj zabavi, a ondje je neki muškarac gnjavi i pokušava je silom poljubiti. Ona se razljuti i odlazi sa zabave, te se prisjeti traumatičnog djetinjstva. Često ima noćne more koje je podsjećaju na ono što se na zabavi dogodilo. Candelaria pere odjeću klijentima, a Marichuy joj pomaže tako što im je dostavlja.

Jednoga dana dolazi u kuću obitelj San Roman, Juan Miguel joj otvara vrata i oni se susretnu…

Komentari

Glumci

Maria de Jesus - Marichuy

Maite Perroni

Maria de Jesus - Marichuy

Maite-Perroni-t

Marichuy je mlada djevojka koja je odrasla u sirotištu nakon kojega je došla živjeti s Candelarijom. Živi u bijedi i povremeno nađe neki honorarni posao kako bi zaradila za život. Iako je imala djetinjstvo ispunjeno tugom, izrasla je vrlo pozitivnu osobu, koja vedrinom nadilazi sve probleme.

Juan Miguel San Roman

William Levy

Juan Miguel San Roman

William-Levy-t

Viviana je Juan Miguelova supruga. Ona je žena zainteresirana samo za užitak i zabavu, i nikako se ne slaže s Juan Miguelom.

Cecilia Santos de Valverde

Helena Rojo

Cecilia Santos de Valverde

Helena-Rojo-t

Cecilia je žena suca vrhovnoga suda, Patricia. Dobrodušna je i vrlo elegantna. Još uvijek pati za kćerkom koju je u mladosti napustila i ostavila na brigu svećeniku koji joj je davao poslijednju pomast, kada je mislila da umire na granici. Ne zna za činjenicu da je upravo Marichuy njezina izgubljena kći.

Onelia Montenegro

Laura Zapata

Onelia Montenegro

Laura-Zapata-t

Onelia je Vivianina majka. Ona je izvana savršena i profinjena članica visokog društva, a iznutra arogantna i manipulativna. Prezire Marichuy jer je smatra prijetnjom braku Viviane i Juan Miguela.

Estefania Riojas

Ana Patricia Rojo

Estefania Riojas

Ana-Patricia-Rojo-t

Estefania sebična i ambiciozna ljepotica, jakog karaktera i bez trunke savjesti. Uz pomoć tetke, pokušava pokušava na prijevaru doći do ugleda i imetka, pretvarajući se da je davno izgubljena kćer Cecilie i Patricia. Prezire Marichuy jer predstavlja prijetnju ostvarenju njezinih ciljeva od kojih je jedan i Juan Miguel.

Isabela Riojas

Rocio Banquells

Isabela Riojas

Rocio-Banquells-t

Isabela je Estefania tetka. Pohlepna je i spremna je za novac učiniti sve, kako bi kupila svoje mjesto u visokom društvu. Svoj cilj namjerava ostvariti preko Estefanie kojom u potpunosti manipulira.asasdads