Osumnjičeni - Sapunice | Sapunice

Osumnjičeni

( Person of Interest )

Osumniceni

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: CBS

BROJ EPIZODA: 68

REDATELJ:

AUTOR: Jonathan Nolan

http://www.cbs.com/shows/person_of_interest/

Sadržaj serije

Radnja serije Osumnjičeni smještena je u New York te sadrži sve elemente pravde. U središtu ove akcijsko – dramske serije je bivši agent CIA-e za kojeg se pretpostavlja da je mrtav. Pod lažnim identitetom, John Reese (Jim Caviezel) udružuje se s misterioznim, povučenim milijarderom Haroldom Finchom (Michael Emerson) kako bi spriječio nasilne zločine prije nego što se dogode, i to uz pomoć najnovije tehnologije.  

Koristeći podatke skupljene preko Matrixa (programa američkih obavještajnih službi za otkrivanje prijetnji koje se smatraju nevažnima za nacionalnu sigurnost) – riječ je o informacijama koje se ne odnose na terorizam, nego na nasilne zločine pojedinaca, nepredvidivi bivši agent Reese i njegov zagonetni partner Finch identificiraju osobu od interesa  te kreću u rješavanje misterija predstojećega zločina u koji će ta osoba biti umiješana.

Budući da imaju pristup globalnoj nadzornoj mreži sličnoj onoj iz Big Brothera, tajanstveni dvojac zna da će se dogoditi nešto loše. Njihova je misija da otkriju što će to biti te da to nekako spriječe.

Tu su i njujorški detektivi Carter i korumpirani Fusco koji moraju provoditi zakon te ga se i dalje pridržavati. Suprotno Reesovim nekonvencionalnim, no učinkovitim metodama, Carter želi ne samo ščepati kriminalce nego i neuhvatljivog Reesa. Nadahnuta jezovitom sveprisutnošću globalnog nadzora i praćenja informacija, serija ”Osumničeni” donosi poznate elemente kriminalističke serije na intenzivniji, nepredvidivi način, dok se Reese i Finch žure riješiti svaki zločin prije nego što se dogodi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

John Reese

Jim Caviezel

John Reese

Jim Caviezel tttt

Harold Finch

Michael Emerson

Harold Finch

Michael Emerson tttt

Jocelyn "Joss" Carter

Taraji P. Henson

Jocelyn "Joss" Carter

Taraji Henson tttt

Lionel Fusco

Kevin Chapman

Lionel Fusco

Kevin Chapman tttt

Sameen "Sam" Shaw

Sarah Shahi

Sameen "Sam" Shaw

Sarah Shahi tttt