Osveta ljubavi - Sapunice | Sapunice

Osveta ljubavi

( Pasion De Gavilanes )

Osveta-ljubavi_najava-1.gif

ZEMLJA PROIZVODNJE: Kolumbija

GODINA PROIZVODNJE: 2003

PRODUKCIJA: Telemundo

BROJ EPIZODA: 188

REDATELJ: Rodrigo Triana

AUTOR: Julio Jimenez

http://www.telemundo47.com/pasiondegavilanes/index.html

Sadržaj serije

Najstariji brat, vrijedan i odgovoran Juan (Mario Cimarro) vodi cijeli posao. Prilično je strog i pomalo primitivan. Srednji brat Oscar (Juan Alfonso Baptista) je ambiciozan i proračunat, a novac uvijek nalazi na neočekivanim mjestima. Franco (Michel Brown) je najmlađi, a od svoje braće se razlikuje po tome što nema smisla za posao – strahovito je romantičan i boem u duši.

Najmlađa u obitelji je njihova sestra Libia (Ana Lucia Dominguez), koja ima samo sedamnaest godina. Svojoj braći ona je i radost i briga te oni često pretjeraju u svojim izljevima ljubomore. Problemi počinju kada se djevojka upusti u vezu sa starijim, oženjenim muškarcem, Bernardom Elizondom, ignorirajući savjete svoje braće. Kad Libia zatrudni, braća zatraže od Bernarda da je oženi, ne znajući da on već ima obitelj. Bernardo ipak pristane, ali uskoro pogiba u nesreći. Libia to ne može podnijeti i baci se u smrt s mosta. Braća se zaklinju da će je osvetiti.

Nekoliko dana kasnije odlaze na ranč Elizondovih gdje ih greškom prime kao radnike koji su trebali dograditi vrtnu kućicu na stražnji dio zdanja. Shvativši da im zamjena može omogućiti bolji pristup stanarima i lakši put ostvarenju plana, oni prihvate igru i smišljaju plan: zavesti će Bernardove kćeri na isti način kao što je on zaveo njihovu sestru.

Bernardova udovica Gabriela (Kristina Lilley) je arogantna i netolerantna žena puna predrasuda koja svojim kćerima nameće vlastite, ne obazirući se na njihove želje. Najstarija Norma (Danna Garcia) je tužna koliko i lijepa, jer je u mladosti bila silovana, a majka ju je natjerala udati se za čovjeka kojeg ne voli. Obje njene sestre, Jimenu (Paola Rey) i Saritu (Natasha Klauss), majka strogo kontrolira, ne dopuštajući im uživati u svojoj ljepoti i mladosti. Jedini koji se Gabrieli može suprotstaviti njen je otac Martin Acevedo (Jorge Cao), stari vojnik u invalidskim kolicima. Zabavan, nježan i zanimljiv, nikad se ne libi reći ono što misli.

U ostvarenju plana braći će pomoći kućepaziteljica Eva (Gloria Gomez), koja ima neograničen pristup svim dijelovima kuće i zna sve što se u njoj zbiva, kao i tajnu koju je Gabriela čuvala cijeli niz godina. Mržnja koju braća osjećaju počinje se mijenjati kada Reyesovi upadnu u vlastitu zamku, a ranč se pretvori u bojno polje, na kojem ljubav, mržnja i strast igraju važne uloge.

Komentari

Glumci

Norma Elizondo

Danna Garcia

Norma Elizondo

Danna-Garcia-t

Norma je najstarija kći Bernardove udovice Gabriele Norma je tužna koliko i lijepa, jer je u mladosti bila silovana, a majka ju je natjerala udati se za čovjeka kojeg ne voli. Zaljubljuje se u Juana.

Juan Reyes

Mario Cimarro

Juan Reyes

Mario-Cimarro-t

Juan je najstariji brat. Vrijedan je, odgovoran i vodi cijeli posao. Prilično je strog i pomalo primitivan.

Jimena Elizondo

Paola Rey

Jimena Elizondo

Paola-Rey-t

Jimena je Normina sestra, koju, majka strogo kontrolira, ne dopuštajući im uživati u svojoj ljepoti i mladosti.

Eva Rodriguez

Gloria Gomez

Eva Rodriguez

Gloria-Gomez-t

Eva je Gabrielina kućepaziteljica, koja ima neograničen pristup svim dijelovima kuće i zna sve što se u njoj zbiva, kao i tajnu koju je Gabriela čuvala cijeli niz godina. Ona će pomoći braći Reyes u ostvarenju plana.

Gabriela Acevedo de Elizondo

Kristina Lilley

Gabriela Acevedo de Elizondo

Kristina-Lilley-t

Bernardova udovica Gabriela je arogantna i netolerantna žena puna predrasuda koja svojim kćerima nameće vlastite, ne obazirući se na njihove želje.

Oscar Reyes

Juan Alfonso Baptista

Oscar Reyes

Juan-Alfonso-Baptista-t

Oscar je Srednji brat ambiciozan i proračunat, a novac uvijek nalazi na neočekivanim mjestima.

Franco Reyes

Michel Brown

Franco Reyes

Michel-Brown-t

Franco je najmlađi brat, a od braće se razlikuje po tome što nema smisla za posao - strahovito je romantičan i boem u duši.

Sarita Elizondo

Natasha Klauss

Sarita Elizondo

Natasha-Klauss-t

Sarita je druga Normina sestra, koju majka kao i Jimenu strogo kontrolira.

Libia Reyes / Ruth Uribe

Ana Lucía Domínguez

Libia Reyes / Ruth Uribe

Ana-Lucia-Dominguez-t

Najmlađa u obitelji Reyes je njihova sestra Libia, koja ima samo sedamnaest godina. Svojoj braći ona je i radost i briga te oni često pretjeraju u svojim izljevima ljubomore. Problemi počinju kada se djevojka upusti u vezu sa starijim, oženjenim muškarcem, Bernardom Elizondom, ignorirajući savjete svoje braće. Kad Libia zatrudni, braća zatraže od Bernarda da je oženi, ne znajući da on već ima obitelj. Bernardo ipak pristane, ali uskoro pogiba u nesreći. Libia to ne može podnijeti i baci se u smrt s mosta. Braća se zaklinju da će je osvetiti.