Otimačica - Sapunice | Sapunice

Otimačica

( La usurpadora )

Otimacica_najava.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 1998

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 102

REDATELJ: Beatriz Sheridan i Nathalie Lartilleux

AUTOR: Inés Rodena

http://tvolucion.esmas.com/telenovelas/drama/la-usurpadora/

Sadržaj serije

Otimačica je telenovela o Paulini i Paoli (Gabriela Spanic) dvije žene identične vanjštine, no različite naravi.  Suočene s vlastitom sudbinom Paulina i Paula shvaćaju koliko su ustvari povezane…

Paola Bracho je tašta i sebična žena, udana za bogataša Carlosa Daniela koji je slijepo zaljubljen u svoju ženu. Paoli je njezina obitelj dosadna, no zbog financijske sigurnosti ne želi se razvesti od Carlos Daniela. Često ima vanbračne izlete te uživa sa svojim ljubavnikom koji joj pruža uzbuđenje i ljubav. Na jednom od svojih putovanja slučajno sretne Paulinu te shvati kako imaju identični fizički izgled. Paulina je siromašna i skromna djevojka koja radi u restoranu. Paola dolazi na zanimljivu ideju, ona od Pauline odluči stvoriti sebe što će joj dati mogućnost da godinu dana putuje sa svojim ljubavnikom. Paulina odbije Paolin prijedlog, no manipulatorica ucijeni djevojku koja mora pristati na varku. Nakon što dođe u kuću obitelji Bracho Paulina vodi borbu s Paolinim suprugom Carlosom Danielom koji ne može shvatiti zašto ne želi spavati s njim. Kako prolazi vrijeme Paulina poboljšava situaciju u kući Bracho. Djeca je obožavaju, a posao u tvrtki počinje cvjetati. Jedini kojeg nije osvojila je njezin suprug Carlos Daniel, no čini se pak kako je upravo on osvojio srce ove ‘Otimačice’…

Ovo je bila posljednja uloga glumice Libertad Lamarque koja je utjelovila lik Abuele Piedad Bracho.  Za scenu tučnjave, koja je bila prezahtjevna za snimanje, jer se isti lik trebao boriti sam protiv sebe, producenti su angažirali sestru blizanku Gabriele Spanic, Danielu. U Meksiku ova je serija imala nadimak ‘kraljica gledanosti’. Serija je dobila i svoj nastavak ‘Más Alla De La Usurpadora’ u kojem se radnja odvija godinu dana nakon završetka originala. Jednu od sporednih uloga u seriji odigrao je tadašnji suprug Gabriele Spanic, Miguel de Leon. Invalidska kolica, koja je Paula Bracho koristila u seriji, glumica Spanic je darovala u humanitarne svrhe. Serija je emitirana u 120 zemalja. Jedna od negativki u seriji ‘Otimačica’ popularna Chantal Andere nedavno je objavila sretnu vijest kako će drugi put postati majka. Gabriela Spanic i Fernando Colunga zajedno su ponovno stali pred kamere u seriji ‘Gospodarica tvog srca’ u kojoj je glumica tumačila glavnu negativku.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Selma1986

Kako pogledati seriju?

Glumci

Paola Bracho

Gabriela Spanic

Paola Bracho

Gabriela_Spanic_t

Prelijepa, elegantna i odlučna žena. No unatoč tome nema srca, uvrnuta je i zla. Paola je obrazovana i inteligentna žena koja nije zadovoljna svojim životom.

Carlos Daniel Bracho

Fernando Colunga

Carlos Daniel Bracho

Fernando_Colunga_t

Carlos Danielom je oduvijek manipulirala njegova žena Paola. Iznenadi ga promjena kada Paulina dođe živjeti u njegovu kuću. Carlos Daniel je dobroćudan i uspješan čovjek.

Estefania

Chantal_Andere_t

Mlađa sestra Carlosa Daniela. Ima predrasude prema ljudima te je puna gorčine. Mrzi Paolu kao i Paulinu kada ona zauzme njeno mjesto.

Gema

Dominika_Paleta_t

Gema je prelijepa mlada rivalka Paole Bracho. Zaljubljena je u Carlosa Daniela, no ipak više voli njegov novac.

Piedad

Libertad Lamarque

Piedad

libertad_lamarque_t

Baka Carlosa Daniela koja je sklona alkoholu. Paulina će joj pomoći da izliječi svoju bolest.