Otkad si otišla - Sapunice | Sapunice

Otkad si otišla

( After you've gone )

Otkad_si_otisla.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Velika Britanija

GODINA PROIZVODNJE: 2007

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 25

REDATELJ: Ed Bye

AUTOR: Fred Barron

http://

Sadržaj serije

Kad je bivša žena Jimmyja Venablesa odlučila poći u Afriku na volontersku misiju, Jimmy, koji je dotad djecu viđao samo vikendom i vjerujući kako je to kratko putovanje, olako pristaje brinuti se za njihovo dvoje tinejdžera uz pomoć bivše punice, ohole i nametljive Diane.

Tako je Jimmy Venables valjda jedini muškarac u Britaniji koji se razveo od žene da bi završio kod bivše punice, a to je i osnovni zaplet BBC-jeve serije “Otkad si otišla” čiju treću sezonu HTV prikazujemo.

Jimmy je šokiran spoznajom da će ostatak života provesti s Dianom, ali ipak je spreman biti pravi otac i preuzima brigu o domaćinstvu. No, ma kako mu dobre namjere bile, trpi njegov posao, trpi njegov društveni život, trpi i sam Jimmy.

Molly i Alex se, pak, bore za veću slobodu, Diana se bori da stekne nadzor nad obitelji, a Jimmy se samo bori.

U jednoj će epizodi Jimmy pokazivati muškost kupnjom motora, Molly i Alex počet će izlaziti s bratom i sestrom, Diana susreće staru ljubav, Molly će se upisati u celibatsku grupu (ali samo zato što joj se sviđa jedan njezin član) i tako u nedogled idu Jimmyjeve zgode i nezgode koje je u Velikoj Britaniji dosad pratilo četiri milijuna gledatelja i čiji je autor Fred Barron pobjegao iz SAD-a u Englesku zato što mu ondje nitko nije htio prihvatiti scenarij popularne humoristične serije “Moja obitelj”.

Komentari

Glumci