Otmica - Sapunice | Sapunice

Otmica

( Solo per amore )

otmica

ZEMLJA PROIZVODNJE: Italija

GODINA PROIZVODNJE: 2015

PRODUKCIJA: Canale 5

BROJ EPIZODA: 18

REDATELJ:

AUTOR: Mauro Casiraghi

http://www.video.mediaset.it/programma/solo_per_amore/archivio-video.shtml

Sadržaj serije

Elena i Pietro sretno su zaljubljen par koji ima dvije divne kćeri i raskošnu vilu u predgrađu te obiteljski ladanjski klub. Međutim, nakon Pietrove iznenadne otmice čini se da se ponavlja noćna mora koju je Elena proživjela prije 20 godina, a s njom dolazi i novo, zapanjujuće otkriće. Istragu Pietrove otmice vodi inspektor Giordano Testa, čovjek koji je spasio Elenu od njezinih otmičara i naposljetku se ludo zaljubio u nju.

No, Elena nikad nije prestala voljeti svojeg supruga Pietra, čak ni sada kad se čini da Pietro od nje skriva mračnu tajnu. Istina upućuje na to da je Pietro član bande koja je otela Elenu, a vođa bande Sandro Alfieri vratio se u Italiju po otkupninu koja mu nikad nije isplaćena, bar ne u obliku novca.

Pietru se sada želi osvetiti čak i njegova bivša djevojka iz doba kad je bio član bande, a koja je promijenila ime i sada se zove Gloria Keller. Ona surađuje sa Sandrom i uspijeva se ubaciti u posao obitelji Ferrante te zavodi Elenina brata Gabriela koji već ima zaručnicu, Irene Fiore. Njezin je cilj uništiti njihov obiteljski posao kupnjom dijela tvrtke kako bi ga razorila.

Giordano Eleni govori da je Pietro bio član bande koja ju je otela i tim je informacijama pokušava osvojiti. U međuvremenu, Pietro bježi otmičarima te u bijegu pokušava otkriti što doista stoji iza otmice njegove supruge.

Elena zapravo nije oteta zbog novca, nego zbog memoara koje je napisao mafioso pentito (bivši član mafije koji surađuje sa sudskim vlastima u zamjenu za nagodbu) koji je te vrijedne memoare povjerio njezinu ocu, odvjetniku Aldu Ferranteu. Sada se svi žele dočepati tih nestalih memoara koji kriju inkriminirajuće dokaze o povezanosti visokih gradskih dužnosnika i mafije.

Giordano Testa sve se više upliće u cijelu aferu. Očajnički pokušava pridobiti Eleninu ljubav, ali mora spriječiti Pietra da sazna cijelu istinu.

Međutim, uz pomoć Sandra i njegova brata Claudija, Pietro doznaje da memoari postoje, ali spoznaje i zapanjujuću istinu. Doznaje da je dijete za koje su vjerovali da je preminulo dok je njegova supruga bila oteta zapravo živo.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Pietro Mancini

Massimo Poggio

Pietro Mancini

Massimo-Poggio-ttt

Iz obitelji skromna podrijetla i opasne prošlosti proživljene na ulicama Rima, Pietro još od mladosti stalno upada u nevolje zbog krađa i mladenačke nepromišljenosti. Kad upozna Elenu, njegov se život mijenja: njih se dvoje vjenčaju, Pietro otvara konjušnicu i postaje uspješan poduzetnik. Privržen otac koji se skrbi i voli svoje dvije kćeri, spreman je na sve da zaštiti obitelj. Kad se iz njegove kriminalne prošlosti pojave nesređeni računi , mora se boriti da dokaže svoju nevinost i ljubav prema Eleni.

Elena Ferrante Mancini

Antonia Liskova

Elena Ferrante Mancini

Antonia-Liskova-ttt

Lijepa i iz dobrostojeće obitelji, Elena je sretno udana za Pietra i majka je dviju kćeri. Ima savršen život, no njezina je prošlost obilježena tragičnim događajem. Prije dvadeset godina Elena je oteta radi ucjene i tada je izgubila dijete koje je nosila i još je danas muči uspomena na to. Kada njezin muž iznenada nestane, mučno se sjećanje na vlastitu otmicu opet pojavi te se Elena hrabro suprotstavi Sandru Alfieriju, opasnom kriminalcu koji je, čini se, povezan s besprijekornom prošlosti njezina muža. Uz nju je Giordano Testa, policajac koji ju je prije mnogo godina spasio od njezinih otmičara: nakon otmice, Elena je bila u kratkoj vezi s policajcem koji je nikad nije zaboravio.

Gloria Keller

Valentina Cervi

Gloria Keller

Valentina-Cervi-ttt

Dolazi u klub Ferrante u vrijeme kada je Pietro otet. Najsenzualnija je od novih polaznica na tečaju tenisa koji vodi Gabriele, Elenin brat, te se između njih rađa strastvena veza. Tako se Glorijin život isprepliće sa životima Ferranteovih te se sve više uvlači u njihov posao i tajne. Kad su bili mladi, ona i Pietro bili su zaljubljeni jedno u drugo te se njezina ljutnja što ju je ostavio pretvara u želju da uništi savršen život koji si je Pietro izgradio. Uskoro će Sandro Alfieri postati njezin opasan i nepredvidljiv saveznik.

Gabriele Ferrante

Simon Grechi

Gabriele Ferrante

Simon-Grechi-ttt

Elenin mlađi brat i osoba kojoj se povjerava, Gabriele je bio tenisač koji je obećavao, no stradao je u nesreći kad je pokušao spasiti Elenu od njezinih otmičara. Sada vodi ekskluzivni obiteljski sportski klub i treba se oženiti s Irene, no dolazak tajanstvene i prekrasne klijentice Glorije prisiljava ga na bolan sentimentalni konflikt

Irene Fiore

Camilla Filippi

Irene Fiore

Camilla-Filippi-ttt

Liječnica ginekologinja Irene kći je generala Gianmarija Fiorea. Kao Gabrieleova zaručnica dobrodošla je u kuću Ferranteovih. Veoma pati što ne može zatrudnjeti i podariti Gabrieleu dijete. Kada on izgubi glavu zbog Glorije, Irene gleda kako se njezini ljubavni snovi raspršuju. Kako nije sposobna reagirati, Irene vidi rješenje kada u njezinu ordinaciju dolazi Denise Alfieri, djevojka koja je odlučna u namjeri da okonča svoju trudnoću…

Arianna Mancini

Laura Adriani

Arianna Mancini

Laura-Adriani-ttt

Starija kći Elene i Pietre, Arianna je sanjalica i buntovna djevojka. Ljubiteljica je konja i punk glazbe te pohađa ekskluzivnu privatnu školu u Rimu. Njezin se svijet sruši kada joj otac, za kojega je veoma vezana, nestaje baš dok ona sudjeluje u konjičkoj utrci. Arianna će se odlučno boriti kako bi oca oslobodila od svih optužbi, čak i pod cijenu da prekine odnose s majkom. U potrazi za istinom susreće i zaljubljuje se u opasnog momka, Claudija Alfierija, koji je povezan s kriminalnom prošlosti njezina oca