Pobjeda srca - Sapunice | Sapunice

Pobjeda srca

( Vencer el desamor )

pobjeda-srca

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2021

PRODUKCIJA: Televisa / Las Estrellas

BROJ EPIZODA: 93

REDATELJ:

AUTOR: Pedro Armando Rodríguez i Claudia Velazco

https://www.lasestrellas.tv/telenovelas/vencer-el-desamor

Sadržaj serije

Govori se: Žene zajedno? Ma ni kad su mrtve! Ali kada Bárbara Albarrán De Falcón, Ariadna López, Dafne Falcón i Gemma Corona, četiri žene različite životne dobi i osobnosti, budu prisiljene živjeti pod istim krovom, u njihovim životima se nanižu neočekivani događaji.

Sve počne kad Bárbara, konzervativna i umišljena žena, slavi odlazak u mirovinu svoga muža Joaquína Falcóna. On sad više ne radi, a njihovo troje djece – Álvaro, Eduardo i Gael – više ne žive u obiteljskoj kući. Bárbara želi putovati i raditi nove stvari. No, uskoro će otkriti da Joaquín nema takvih želja.

Ariadna je hrabra i strastvena. Živi u slobodnoj vezi s Eduardom, drugim Bárbarinim sinom, privlačnim i nepoštenim računovođom s kojim ima sina Tadea. Ariadna se odrekla novinarske karijere kako bi se u potpunosti predala majčinstvu nakon što Tadeu dijagnosticiraju Aspergerov sindrom, no u maloj obitelji nastanu raznorazni problemi. Jedan od problema je život kod svekrve Bárbare s kojom se Ariadna nikad nije slagala. Ne podnose se.

U Río Verdeu, saveznoj državi San Luis Potosí, Dafne je trudna s drugim djetetom i sprema se za selidbu u Zacatecas sa suprugom Néstorom i malenom kćeri Claritom. Mladi bračni par ima velike planove, ali sve se sruši kad Néstor pogine u prometnoj nesreći, a Dafne ostane udovica.

Gemma je iz ruralnog područja. I ona će doći u Bárbarinu kuću. Gemma bi trebala zamijeniti bivšu kućnu pomoćnicu, ali laže o svojim godinama i razlozima dolaska. Životi ovih četiriju žena se isprepletu kada Eduardo ode i ostavi ženu Ariadnu i sina Tadea u Bárbarinoj kući. Nakon što je ostala udovica, Bárbara se mora nositi s Dafne koja dolazi po nasljedstvo kao Joaquínova priznata kći, mada izvanbračna.

U Bárbarinoj kući Dafne nenamjerno potiče posebnu naklonost svoga polubrata Gaela. Kako bi se situacija dodatno zakomplicirala, najstariji Bárbarin sin Álvaro vraća se kući nakon velike bračne krize. Između njega i Ariadne rađa se suosjećanje koje se postupno pretvara u zabranjenu ljubav.

I tako četiri žene, unatoč međusobnim razlikama, grade toplo prijateljstvo koje će ih dovesti do spoznaje da su jače kad su zajedno. Skupa će biti jače pred svakim problemom, bit će mudrije kako bi zaštitile svoje obitelji i otvorenije za ljubav prema muškarcu koji će ih znati cijeniti, kao što svaka od njih to zaslužuje.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Ariadna López

Claudia Álvarez

Ariadna López

claudia-alvarez

Álvaro Falcón

David Zepeda

Álvaro Falcón

david-zepeda

Eduardo Falcón

Juan Diego Covarrubias

Eduardo Falcón

juan-diego-covarrubias

Bárbara de Falcón

Daniela Romo

Bárbara de Falcón

daniela-romo

Gael Falcón

Emmanuel Palomares

Gael Falcón

emmanuel-palomares

Joaquín Falcón

Jose Elias Moreno

Joaquín Falcón

jose-elias-moreno

Dafne Falcón

Julia Urbini

Dafne Falcón

julia-urbini

Lino Ferrer

Leonardo Daniel

Lino Ferrer

leonardo-daniel

Gemma Corona

Valentina Buzzurro

Gemma Corona

valentina-buzzurro

Linda Brown

Isabella Camil

Linda Brown

isabella-camil

Josefina Miranda

Lourdes Reyes

Josefina Miranda

lourdes-reyes

Memo Estévez

Mauricio Garcia Muela

Memo Estévez

mauricio-garcia-muela