Posljednji brod - Sapunice | Sapunice

Posljednji brod

( The Last Ship )

22967_002_dp35958_c1_242e371d-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: TNT

BROJ EPIZODA: 46

REDATELJ:

AUTOR: Steven Kane i Hank Steinberg

http://www.thelastshiptnt.com/

Sadržaj serije

Utrka za spašavanje svijeta počinje! Nova serija izvršnog producenta Michaela Baya, ‘Posljednji brod’, gledateljima pruža uzbudljivu i dramatičnu akciju.

Snimljena po popularnom romanu Williama Brinkleya, serija započinje s globalnom katastrofom koja gotovo uništi ljudsku populaciju. Zbog svoje lokacije, razarač Mornarice SAD-a USS Nathan James uspijeva izbjeći tragediju, ali sada se posada i kapetan moraju suočiti s novom realnosti života u svijetu u kojem se ubrajaju među rijetke preživjele.

Tom Chandler (Eric Dane) časnik je Mornarice koji je autoritativan i odlučan, ali također pravedan i hrabar. Rođenog vođu te brižnog oca i supruga Chandlera poštuju i vole svi mornari kojima zapovijeda. Rachel Scott (Rhona Mitra) je odlučna, inteligentna i neustrašiva paleomikrobiologinja dodijeljena Nathanu Jamesu da istraži uzrok smrti milijardi ljudi diljem svijeta, a tu je i Mike Slattery (Adam Baldwin), dozapovjednik koji se brine za svoju obitelj i povremeno sukobljava s kapetanom Chandlerom u vezi s time što bi bilo najbolje učiniti. Dr. Quincy Tophet (Sam Spruell) Rachelina je desna ruka i izvrstan virolog, a također je vrlo komplicirana osoba koja ima skrivene ciljeve.

Kapetan Chandler i posada broda USS Nathan James kreću prema Arktiku s dvoje virologa, dr. Rachel Scott i dr. Quincyjem Tophetom, koji tvrde da proučavaju ptice. Kada ih napadnu odmetnuti ruski vojnici, Chandler dozna da virolozi zapravo prikupljaju uzorke ubojitog virusa koji je izbrisao više od polovice ljudske populacije dok su oni bili na moru. Dok se vraćaju kući prema naredbi ostataka vlade SAD-a, Chandler i posada otkrivaju da je dom samo sjena onoga što su napustili i da je najsigurnije mjesto za stvaranje lijeka za ubojitu bolest njihov brod na moru.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Tom Chandler

Eric Dane

Tom Chandler

22967_001_0721_r_a95a3d95

Rachel Scott

Rhona Mitra

Rachel Scott

22967_001_1670_r_e4929c9e

Mike Slattery

Adam Baldwin

Mike Slattery

mike-slattery

Russell Jeter

Charles Parnell

Russell Jeter

22966_001_1637_r_42e5972a

Quincy Tophet

Sam Spruell

Quincy Tophet

22966_001_0605_r_8cba29a0